Jason Cann & Frank Warwick Scoren op Rainbowlake!

DSC00398Dynamite Baits Teammaatjes en dikke vrienden Warwick & Cann hebben weer eens goed geboerd op Rainbowlake!

De hele week zat ik al een beetje te smsen met Jase over de stand van zaken. Altijd leuk en interessant!

Zeker ook omdat de winter het er niet makkelijker opmaakt op dit magische water. Maar goed een mooi klusje voor deze ervaren rotten! Zo´n beetje alles werd uit de kast getrokken qua aas en rigs en uiteindelijk wisten beide heren toch nog aardig wat te vangen. En hoe!?

Frank flikte het sowieso om op maar vijf meter uit de kant een Veertiger te vangen en Jase pakte deze mooie Vijftiger( foto) Maar goed het mooiste moest nog komen en gebeurde allemaal gisteravond laat. Frank verspeelde namelijk een pracht van een vis in een dikke tak. Gelukkig kwam de vis wel los van de tak maar tegelijkertijd ook de haak…

Ja, das balen…

Toch hoe gek het kan lopen tijdens het karpervissen bewijst het volgende maar weer. Even later, na half in zak en as te zitten, krijgt Frank dus een tweede run! Wat denk je?

Juist een nieuw persoonlijk record Spiegel voor “Ome Frank!“ Zijn huidige PB was de bekende Skar-vis van Les Graviers die hij al jaren geleden wist te vangen en nu ook een wereldrecordvis is! Supergaaf en welverdiend…

Zo zie je maar. Geef nooit op…

Hieronder nog eens het oude filmpje met Frank en de vis Skar van les graviers. Zodra ik foto´s van Rainbowlake extra binnen krijg, van de andere vangsten, dan zie je die uiteraard hier terug.

Veel kijkplezier…

Lees ook:Karperwedstrijd Hongarije!
Lees ook:Filmpjé: Rondje Rainbowlake a.k.a. Lac de Curton!
Lees ook:“Fat Jay” vangt “Fat Ass” Karper!
Lees ook:Frank Warwick vangt “vreemde” Spiegelkarper!
Lees ook:Karpervissen midden in de stad. That’s Urban!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.