De Dreamcatcher Voerboot! Meer heb je niet nodig!

DREAMCATCHEREen tijdje geleden heb ik zelf al kunnen zien hoe deze boot in de maak was. Dit vanwege het feit dat ik zelf de Powercatcher, ook van Bosveld Modelbouw, in bezit heb…

Ook een super voerboot waar ik tot op de dag van vandaag dik tevreden over ben!!

De Powercatcher heeft mij dit seizoen, in 2010, diverse dikke Karpers opgeleverd tot maar liefst dik 23 kilo!

Maar nu komt Bosveld dus ook met de Dreamcatcher en deze boot heeft nog meer voordelen. Meer voercapaciteit! Een laag gebouwde boot zodat je er ideaal onder overhangende struiken en bomen mee kunt komen. En natuurlijk uit te rusten met allerlei extra opties als men dit wenst. Denk aan bijvoorbeeld een dieptemeter en in overleg is er vast nog meer mogelijk.

Toch zijn de twee aparte voerbakken het grootste voordeel ten opzichte van maar één bak. Zo kun je de één iets eerder leeg gooien bijvoorbeeld een paar meter van je voerstek en de ander er boven op. Ook kan je natuurlijk in elke bak wat anders doen. En wat te denken van plakkerig en kleverig aas!? Ook dat blijft niet meer erin zitten als je de bakken lost. Gewoon door heel simpel eerst wat boilies erin te doen en daar over heen je aas zoals zoete mais, hennep en grondvoer.

De Dreamcatcher is natuurlijk daarbij standaard voorzien van top-materialen zoals de Torque 720 BB motoren, RVS onderdelen en slagvast kunststof. Ook zit er een verstraler op en LED-verlichting.

Verder wordt deze boot compleet geleverd met accu, lader, snoeren en zender. Direct varen dus! Ook over de zender valt nog wat te zeggen. Geen lange antenne meer die alleen maar in de weg zit of nog erger af breekt door “persoonlijke ongelukjes!“ Tevens gaan er maar vier batterijen in en dat scheelt dus de helft in gebruik ten opzichte van voorgaande hand-zenders.

Nog meer info? Dat kun je vinden op onderstaande link:

http://www.dedreamcatcher.eu/

Lees ook:Bosveld Modelbouw Voerboot-Vloot breidt uit met de Sniper!
Lees ook:Volle kracht vooruit met de PowerCatcher!
Lees ook:Win dit weekend een Sniper-voerboot op Carpeventt in Assen!
Lees ook:Digitaal karpervissen: Draadloze Ron Thompson Sounderbox voor alle merken piepers!
Lees ook:Zoeken naar Zeevissers-info? Zoek niet verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.