“De Wilde” wilde weer naar Engeland!

Dennis de Wilde( foto midden ) is al jaren één van de mannen die Dynamite Baits in Nederland vertegenwoordigd! Hij is dan ook vaak in dit land te vinden, om te vissen, de laatste paar jaren. En niet onsuccesvol dat kan ik je sowieso vertellen. Nou staan de watertjes op het “eiland” als bar moeilijk bekend maar toch wist Dennis bijna elke keer hier zijn karpers te vangen! Iets wat genoeg zegt over de bekwaamheid van “de Wilde” qua nadenken over je visserij! Vandaag vertrekt

de beste man opnieuw naar Engeland voor een sessie en hopelijk komt hij ook nou niet met lege handen thuis. Zodra ik meer nieuws over Dennis “binnen” krijg kan je dit natuurlijk hier terug lezen op sportvissen.blog.nl! En dan maar hopen dat ik nog wat fotoos van deze “wildeman” los kan peuteren!!

Hou het dus in de gaten want de visserij in Engeland is één van de taaiste maar denk wel één van de mooiste die je kan beleven. In Engeland leeft karpervissen nog veel meer als hier in Nederland. Voor mij ook de reden dat ik niet kan wachten tot dat ik een sessie daar kan gaan maken. Wel de eerste voor mij en die gaat waarschijnlijk in Oktober plaats vinden. Can’t wait and keep my fingers crossed!

Cheers!

Lees ook:Artikel:Dennis de Wilde in nieuwe Spiegelmagazine 24!
Lees ook:Een boek vol avontuur! Carping Journeys!
Lees ook:René scoort met ijskoud Frans “goud!“
Lees ook:Felix op de koffie bij Michiel Pilaar!
Lees ook:Dynamite Baits Primeur voor 2010!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.