Prologic: New Green Style voor 2011!

Veel firma´s komen bijna elk jaar met nieuwe modellen van karper-tenten. Weer een ander naampje, een extra raampje en nog ergens een stuk pijp extra. Voilá weer een nieuw model!

Zo simpel is het! Bij Prologic denken ze er nog steeds anders over. Zij houden zich vast aan de reeds bestaande modellen maar dan wel opnieuw verbeterd en een tikkeltje anders qua uiterlijk. Juist de bekende Spiderdomes, de overnighters en alle toebehoren zoals overwraps e.d. zijn verbeterd qua constructie en zo nog sterker tegen alle weersomstandigheden. Maar er is meer. Ook het tentdoek zelf is aangepakt en van nog beter materiaal vervaardigd dan voorheen. Het kan nu nog meer regen aan dat doorlekken praktisch onmogelijk lijkt.

En last but not least: De kleur! Deze is nu nog matter en echt een soort licht legergroen. Heel gaaf om te zien. Het oog wil tenslotte ook wat…

Hou het assortiment dus in de gaten, van Prologic, voor 2011! Er komen heel wat nieuwe producten aan en veel daarvan zijn in deze nieuwe stijl vervaardigd. Mooi spul!

www.prologicfishing.com

Lees ook:Prologic: De perfecte aas & koeltas voor aan de waterkant!
Lees ook:De JRC Quad 2-Man Bivvy! Karpertent bij uitstek!
Lees ook:Prijsvraag Prologic start vandaag!
Lees ook:Vissen in de Jungle!
Lees ook:Wooldridge. De beste boot die er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.