Frank Warwick succesvol in Frankrijk!

hefffVorige week kwam ik al met de blog van vismaat en goede vriend Jason Cann. Nu is de andere gezamelijke vismaat en goede vriend Frank Warwick, van Jason en mij, aan de beurt.

Jason en Frank zaten namelijk samen in Frankrijk en vissen natuurlijk ook voor onze gezamelijke sponsor Dynamite Baits!

Iets wat altijd goed uit weet te pakken met deze heren. Als er mannen zijn die het klappen van de zweep, door de jaren heen, letterlijk en figuurlijk in de vingers hebben zijn het deze twee wel. Denk ook aan het WCC van vorig jaar bijvoorbeeld. De DVD´s waar deze topvissers vaak een hoofdrol in spelen en de talloze artikelen niet te vergeten waar zij keer op keer de magazines mee vullen.

Afgelopen trip was dan ook vanouds weer een succes met een hele waslijst aan grote vissen. Deze lange en prachtige schub is er één van en meer dan de moeite waard om hier te bloggen. Over dik een week is WCC 2010 op Lac de Madine, in Frankrijk, waar ik nu al naar uitkijk. Puur vanwege het feit dat ik zelf mee doe voor de eerste keer maar ook omdat ik dan Frank en Jason weer zie en dat staat gegarandeerd voor een hoop lol, gekkigheid en grote vis.

Can´t wait…..Thanks m8!

Lees ook:Hot News: 30 Kilo Franse Spiegelkarper voor Jason Cann!
Lees ook:Primeur: Pack-Bait! Karpers zijn er Gek op!
Lees ook:Nieuw Karper-record voor Frank Warwick op Rainbowlake!
Lees ook:Karperwedstrijd Hongarije!
Lees ook:Frank sluit mooi af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.