Het Plashuis! Een stukje “Paradijs” in Nederland!

Mooie plekjes op Vaderlandse bodem worden steeds meer en meer schaars! Waar kan je nog even heerlijk tot rust komen zonder hangjeugd, luide muziek en allerlei afval in de vorm van lege kratten bier en dat soort rommel. Nou ik zal het je antwoord geven! Juist op “Het Plashuis!” Dit sportvissers-onderkomen is nog steeds een idyllisch plekje waar je na een paar dagen bijna niet meer weg zou willen. Trouwens ook al zou je er zonder hengels zitten lukt dat nog uitstekend! Heerlijk voor op het terras voor een weids uitzicht over de mooie veenplas, inclusief bakje koffie, in het zonnetje! Nee, inderdaad daar “pest” je niemand mee! Maar goed we willen natuurlijk wel vissen! Iets wat zeer goed hier kan en waar bij je zeker kans maakt op een knappe vis. Het zij karper, brasem, snoek…noem het maar op en het zwemt er wel! Nou ben ik natuurlijk keihard karpergek en kom ik hier maar ook al te graag! Diverse keren was ik dan ook al te gast bij André en Rianne. Dit is het stel wat de touwtjes in handen heeft op dit prachtige water en er voor zorgt dat jij helemaal in de spreekwoordelijke watten wordt “gedouwd!”En nee dan overdrijf ik echt niet want het eten, de vissen en de gastvrijheid is supertop op Het Plashuis! Voor mij ook de reden dat ik nog niet zo lang geleden hier een leuk artikel over heb geschreven in het magazine “BEET!” Misschien heb je het al gelezen en misschien ook niet!? Zoniet dan zou ik zeggen pluis Beet. no 6 van de maand Juni(2009) nog eens uit en dan kom je het vanzelf tegen! Lukt dat nou niet dan is er ook nog steeds geen man over boord!

Kijk dan gewoon even op: www.plashuis.nl of geef André een belletje op: 0172 40 81 20! Hij kan je dan sowieso meer vertellen omtrent dit prachtige stukje “Holland!”

En ben je nu nog niet overtuigd van wat ik je zojuist hebt verteld dan bewijst de foto hier naast denk wel meer dan genoeg? Juist Karper-Gek op Het Plashuis!

Lees ook:Vissen op het Plashuis in Nederland!
Lees ook:Karpervissen in Marokko!
Lees ook:Plashuis-dertiger voor Hans Wowijs!
Lees ook:Plashuis Carp Clinic bijna ten einde!
Lees ook:Plashuis & Spiegel-CarpClinic 2009!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.