Ultima zorgt voor Anti-Eject!

Iedereen onder ons heeft wel eens het probleem! Je maakt een stiff-rig maar vervolgens werkt hij niet goed! Dit omdat je bijvoorbeeld de vissen allemaal verkeerd haakt. Of nog erger je vangt er helemaal niks op! Iets wat je direct weer aan het twijfelen brengt en doet overstappen terug naar een onderlijn die volgens jou wel werkt!? Nou werkt in mijn ogen elke onderlijn mits je hem maar goed vervaardigd! Dat is namelijk waar het hele knelpunt zit! Vaak is

het gewoon de onwetendheid die er voor zorgt dat iets niet goed werkt! Puur uit onervarenheid wil het niet in één keer lukken. Maar voor alles is een oplossing en ook voor dit probleem!

Ultima heeft namelijk een product op de markt die wel goed werkt wil je wat knappe stiff-rigs maken! De “Powerstiff” heet deze variant in het pakket van dit Engelse Topmerk! Ook is deze zo dun gemaakt dat je deze, met een no-knot knoop, gewoon nog twee keer door zelfs een klein haakje kan halen. Zelfs door een maatje 8 en 10! Nog twee voordelen zijn dat deze zo goed als onzichtbaar is en erg slijtvast! Even boven de snelkoker of fluitketel in de gewenste vorm stomen en klaar is kees! De Powerstiff is in twee diktes verkrijgbaar en ideaal voor het gebruik bij karper- en meervalvisserij! Wil je nog meer weten over dit stijve goedje en andere producten van Ultima kijk dan snel op:

www.ultimauk.com of op de website van Mick Gerritsen( verdeler van Ultima in Nederland ):

www.carpcollector.nl

Lees ook:Rig Talk: Ultima Hyper Link Pro! Perfect combi rigs knopen!
Lees ook:Ultima Pure Power! 100% Pure Fluorcarbon hoofdlijn!
Lees ook:Goed voorslagmateriaal een pré!
Lees ook:Action-spulletjes voor de Karpervisser: De batterijen-tester!
Lees ook:Ultima: Pure Power Fluorocarbon hoofdlijn! Extra zacht & soepel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.