Heb jij al een “Trakker!?”

Een knappe tent kopen is iets wat altijd een hoop met zich meebrengt. Laatst had ik het al over de Ranger van Fox. Je weet wel de “tunnel-tent!” Zeker weten ook een juweeltje van Engelse makelij. Maar er zijn er meer in Engeland die snappen wat de Karpervisser van tegenwoordig aan hoge eisen stelt. Juist het moet gewoon goed zijn!!

Geen rotzooi! Geen tent die zo omver wordt geblazen. Geen tent die al het ongedierte naar binnen laat! Geen tent die moeilijk op te zetten is! Ja, ik kan nog wel even door gaan maar het is beter dat ik je vertel over wie ik het heb! Juist Trakker! Trakker is een topmerk wat betreft verschillende producten binnen hun assortiment. Toch zijn de tenten echt hun “kenmerk!”

Daarom staan de tenten van Trakker, met stip, bovenaan in mijn lijstje als ik nog eens van mijn oude vertrouwde Prologic Spiderdome zou afstappen! Inderdaad ook niks mis mee! Toch heeft Trakker net iets meer dan de andere merken kunnen bieden in dit segment. Perfecte afwerking, dikke ritsen, dik doek en bijvoorbeeld de mogelijkheid om de hele voorkant van muggengaas te voorzien! Handig als het erg warm is in de zomer en je toch wat ventilatie wil hebben binnen in de tent! Juist houdt al die pestmuggen ook buiten en zorgt zo voor een fris briesje. Plus je kan ook alles mooi overzien in één keer!

Meer info kan je vinden, inclusief prijzen, op:

http://hareco-hengelsport.nl/karpervisserij/tenten/trakker-tenten.html

Lees ook:Trakker TV! Handige Karperfilmpjes!
Lees ook:Trakker heeft dé karper-tent! De Tempest!
Lees ook:Vissen op het Plashuis in Nederland!
Lees ook:Stretcher en luchtbed in één! Trakker heeft hem!
Lees ook:Trakker: Puffa Jacket. Dikke jas!

Eén reactie op “Heb jij al een “Trakker!?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.