In een dip? Nash helpt!

nash11Stel je hebt alles al geprobeerd. Niks wilde echt lukken. Dus? je ziet het niet meer zitten! Ja, dat klinkt niet best hé!?

Gelukkig is dit niet de “suicide-blog“ maar de enige en echte Sportvissen.blog.nl! Hier mag er nog gelachen en gerookt worden! Maar genoeg gekkigheid voor vandaag want er is nog iets wat ook een flinke glimlach op je gezicht kan veroorzaken!

Althans als je bereid bent om een beetje te experimenteren? Nash biedt je die kans met de verschillende dips uit hun assortiment. In eerste instantie een product voor de karpervissers maar kan ook in andere soorten visserij uitkomst bieden.

De bedoeling er van is om in ieder geval je haak-aas er in te dippen. En of dat nu een boilie, mestpiertje, maiskorrel, made of zager betreft dat doet er dan niet zoveel toe! Een dip om je haak-aas kan voor aangename en onverwachte verrassingen zorgen. Net dat beetje extra!

Waar je nog meer rekening mee en kan houden of wat je verder nog met de dips van Nash zou kunnen is te lezen in een uitgebreid artikel op onderstaande link!

Met dank aan de mannen van Nash & KWO!

http://www.karperwereld.nl/produkt/Nash_Nashbait_Food_Boilie_Dip.php

Bron: Karperwereld.nl

Lees ook:Dikke schubkarpers! Made in France!
Lees ook:Zoek niet verder. Nash heeft het allemaal!
Lees ook:KWO karper-artikel: “De witte bergen!”
Lees ook:Karpervangst van de week!
Lees ook:2010 Een jaar vol Avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.