Een dagje sportvissen op Zee met Rederij Vrolijk!

Ankervissen_200309_Blokkendam (Large)Makreelvissen, ankervissen of wrakvissen!? Bij rederij Vrolijk kan het allemaal! Vooral het Wrakvissen is in dit jaargetijde populair.

Men laat de boot dan over één van de vele wrakken driften die onze Noordzee rijk is! Een spannende visserij waarbij je kans maakt op bijvoorbeeld een flinke Kabeljauw. Gegarandeerd gaaf om eens mee te maken! Wil je een keer mee met deze rederij dan kan dat uiteraard. Kijk gewoon even op de website van Rederij Vrolijk!

http://www.rederijvrolijk.nl/

En vergeet geen middeltje tegen eventuele Zee-ziekte! Zonde als een leuke dag daar door verpest wordt! Juist, ik spreek helaas uit ervaring…

Lees ook:Wrakvissen is Hot!!
Lees ook:Wrakvissen in de Winter!
Lees ook:Interview: Koen De Ruysscher!
Lees ook:Tent & Stretcher in één!!
Lees ook:Onbreekbare hengel: De Ugly Stik!

Eén reactie op “Een dagje sportvissen op Zee met Rederij Vrolijk!

  1. rick

    Ik zou persoonlijk de rederij vrolijk afraden. Slechte hengel verhuur, waardeloos aas meegeleverd waarmee het zowat onmogelijk is iets te vangen (in ons geval makreel) en van de 7.5uur varen hebben we hooguit 40min gevist. Na ruim 2uur varen konden we eindelijk onze hengel uitgooien. Zo een succes was het niet omdat er veel te veel mensen op de boot waren gelaten en zo makkelijk met elkaar in knoop kwam, dat had ook deels te maken dat de boot niet volledig stil lag. Gelukkig kregen we nog tips en beter aas (veertjes MET glinstering) van onze ervaren buurman anders was het mooi een kutdag geweest.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.