Nieuw Sufix onderlijnmateriaal!

sufixSinds dat ik toegetreden ben tot het Shimano Tribal-Team, als Consultant voor Nederland, kan ik mijn onderlijnen uit het Sufix-materiaal vervaardigen.

Shimano verdeelt namelijk Sufix hier in Nederland dus voor mij meteen een uitgesproken kans om dit niet voorbij te laten gaan. Nou is Sufix allang geen onbekende meer in de wereld van onderlijnen & sportvissen! Denk aan de varianten zoals Superskin, Heavyskin en Camouskin. Deze gaan al jaren mee! Sterker nog mijn eerste combi-rigs van bijna tien jaar terug leerde ik met dit materiaal knopen! Mijn eerste twintigers en dertigers wist ik in Nederland op Sufix te vangen. Juist helemaal te gek dus om weer hier mee te kunnen vissen en zelfs mijn naam er aan te verbinden. Helemaal aan de nieuwe soorten van Sufix. Dit seizoen wil ik ze ik hier allemaal stuk voor stuk gaan behandelen.

Gewoon door alle eigenschappen zoals trekkracht, schuurbestendigheid en dat soort zaken onder de loep te nemen en uitvoerig te testen. Hou dit dus in de gaten want het zal er niet “zachtjes“ aan toe gaan!

Wil je alvast meer zien en weten over het Sufix-onderlijnmateriaal kijk dan even op de volgende site.

www.sufix.com

sufix ballistic

Lees ook:Met je Siberische ijsmuts de Zomer door!
Lees ook:Karpervissers zet hem op je Kop!
Lees ook:Nieuw van Nash voor 2012: Boxlogic Rig Station!
Lees ook:Canarische Karpers! Deel één!
Lees ook:Shimano Tribal in “fifty-fifty!?“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.