Karpervissen in Spanje! Carpdreamfishing.com!

copy of carpOp open water kan Karper ontzettend sterk zijn. Zeker op Rivieren en snelstromend water. Op de Ebro, in spanje, is dit dan ook zeker niet anders!

Sterker nog ik denk niet dat ik persoonlijk snel een andere reisbestemming weet waar je zo “afgemat“ wordt!

Beresterke vissen die echt tot het uiterste gaan. De ultieme test voor visser als materiaal. Maar goed hoe kom je uiteindelijk in Spanje terecht om eens een hengeltje op Karper uit te gooien? Heel simpel. Gewoon lekker met het vliegtuig net als dat je op vakantie gaat.

Eén van de vele reis-organisaties die daar zit heet Carpdreamfishing. Juist de naam zegt het al. Via deze firma kun je dus op Karper vissen maar natuurlijk ook op Meerval, Snoekbaars en andere soorten. De eigenaar en tevens gids van dit bedrijf, Gary Sheridan, zal er alles aan doen om het je als Karpervisser naar je zin te maken. En er natuurlijk voor zorgen dat je niet met lege handen naar huis toe gaat.

En als je hebt opgelet, als vaste bloglezer, dan heb je Gary ook al in de blog van “THE SPOMB“ voorbij zien komen. Juist die nieuwe uitvinding qua voeren! Voor het geval je het niet hebt gelezen surf dan even een paar blogs terug of kijk bij “HOT NEWS!“ Daar in kun je wel zien hoe succesvol Gary Sheridan is als gids op de Ebro. Zeker wat betreft Karpervissen. Tien dertigers in een nachtje is niks…

Ja, daar wordt je bijna stil van hé! Natuurlijk is dit succes ook deels aan THE SPOMB te danken maar met dik tien jaar ervaring op de Ebro weet Gary ze ook wel zonder te vangen. Toch is het nog wel even iets om op terug te komen. Want deze revolutionaire uitvinding is van een vriend van Gary. Deze jongen genaamd Bryan heeft The Spomb uitgevonden en het patent hier op.

Natuurlijk wilde ik hier nog even het fijne van weten en heb zowel Bryan als Gary gisteren nog door de telefoon gesproken. Gary benadrukte daarbij nog eens dat The Spomb echt voor nog heel wat opschudding gaat zorgen en dat het laatste woord er nog niet over gesproken is. En dat is iets wat ik je ook zwart op wit kan geven…

Al was de Primeur van THE SPOMB in Nederland natuurlijk al hier op Sportvissen.blog.nl! Iets waarvoor ik bij deze nog een woord van dank naar Bryan als zowel Gary wil uitspreken.

Thanks Gary and Bryan! Keep up the good work!

www.carpdreamfishing.com & www.spomb.com

gary

image458

Lees ook:PRIMEUR: VISSEN MET “THE SPOMB!“
Lees ook:KARPERVISSERS OPGELET! THE SPOMB IS HERE!
Lees ook:Gary gaat alweer vreemd in Frankrijk!
Lees ook:Eerste hulp bij vervelende Vishaken!
Lees ook:Vissen met de CEA, op de Ebro, in Beeld!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.