Sticky Baits goed bezig in de Benelux!

Sticky Baits is op alle vlakken goed bezig in de Benelux. De producten beginnen overal op te duiken en ook niet geheel onbelangrijk er wordt behoorlijk op gevangen!

Veel vangsten worden al op internet en de vele sociale netwerken gezet door vissers die met dit aas “gewerkt” hebben. Gewerkt? Ja, zo zou je het bijna kunnen noemen.

Sessies met meerdere vissen op dit aas, in bijvoorbeeld een nachtje, zijn geen uitzondering. Zowel instant als op voorgevoerde stekken. De Bloodworm variant is hierbij een veelgenoemde favoriet. Dit lijkt een boilie die het overal doet!

Maar uiteraard is er meer. Ook de zogenaamde Vortex-boilie is er één om niet te onderschatten. Een zeer aparte bal die ook echt de moeite waard is om eens te proberen. Wat hebben we dan nog meer voor “Sticky-nieuws?” Wat te denken van de potten particles met diverse soorten “hete hennep!” Ook een aanrader waar de karpers wel pap van lusten en bijvoorbeeld handig als je met een spod of voerboot aan de slag wilt gaan.

Eigenlijk is er gewoon teveel om op te noemen wat betreft Sticky Baits en alle producten. Er valt namelijk ook echt over elk product wat te vertellen maar dan zit ik hier volgende week nog…

En raad eens? Daar is het iets te mooi weer voor..

Meer weten check dan de site:

http://stickybaits.com/

Lees ook:Carp TV: Sticky Baits met Leon Bartropp!
Lees ook:Sticky Bait nieuws: René Treffers sluit zich aan bij het Benelux-team!
Lees ook:Sticky Bait nieuws!
Lees ook:Sticky Baits: Nieuw logo & nieuwe verpakking!
Lees ook:Belgisch team Sticky Baits gaat er weer tegen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.