JVS Tackle zorgt voor de `Toekomst!`

Dat JVS( Jan van Schendel )Tackle al lang niet meer een onbekende naam is, qua topmateriaal voor Witvissers, blijft een feit. Maar er is meer uiteraard! Zo zorgt Jan persoonlijk ook dat de toekomst, binnen het JVS-team, gewaarborgd blijft. Van Schendel geeft hier een goed voorbeeld mee, als Coach, met bijvoorbeeld Anja Groot. Anja die ik zelf ook al aardig wat jaartjes tegenkom op beurzen en zo nu en dan spreek is misschien wel één van de beste vrouwelijke voorbeelden binnen deze tak van hengelsport. Superfanatiek en zeer gedreven om de beste resultaten binnen te halen keer op keer. Ja, met Anja en natuurlijk vele anderen van het JVS-Team gaat Jan er wel komen. Met andere woorden…Een gezonde toekomst voor JVS-Tackle!

Meer info over JVS zoals de producten en nog veel meer foto´s kan je vinden op de gelijknamige website!

www.jvstackle.com

Lees ook:Vissen op winter-Blankvoorn met Anja Groot!
Lees ook:Vissen met de vaste stok saai!? Dacht het niet!
Lees ook:Shimano Big Baitrunner nu in de aanbieding. Dé molen der molens! Op is op!!
Lees ook:Hup Holland(Hup)Baits!
Lees ook:Marco scoort weer met XL-Snoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.