Felix “goes” België in volgende VBK-Magazine!

Eergisteren lag die weer op de “mat!” Juist het Belgische VBK-magazine nummer 54! Een blad wat ik al jaren met veel plezier altijd mag lezen. Een blad gemaakt door en voor Karpervissers. Met Alijn Danau aan het hoofd, van de redactie, kan je natuurlijk ook niet anders verwachten! Alijn is een karpervisser pur sang en een “meester” in het beschrijven van ons allergeliefde hobby. Juist karpervissen.

Voor mij is het dan ook een hele eer om in de volgende uitgave die er aankomt een bijdrage, in de vorm van een artikel, te leveren. Dit zal het nummer zijn wat in November uitkomt en tevens ook altijd het nummer van het jaar is!! Ook omdat kort daarna altijd de bekende VBK-meeting wordt gehouden waar werkelijk een shitload aan karpergekken op afkomt. Maar goed zover is het nog niet en nummer 54 staat ook weer boordevol met Hot karpernieuws. Wat dacht je van de bekende rubriek “forty-news!” Juist weer 4 pagina’s gevuld met alleen maar veertigers! Een artikel van Simon Crow: “De weg van de Karper!” De rubriek “Righoek”

altijd leerzaam en voorzien van knappe fotografie! Alijn zelf die weer huishoudt op een bijna niet te bevissen water in België! Ja…..gewoon teveel om op te noemen!! Bijna 80 pagina’s helemaal vol met de mooiste verhalen, fotoos en tips! Ben je nog niet lid van een karpermagazine dan zou ik het zeker overwegen om is over een VBK-abbonement na te denken! Je krijgt dan niet alleen het magazine maar je bent ook meteen VBK-lid! Iets wat je meteen toegang geeft tot een paar prachtige wateren in België! Ja, dat klinkt verleidelijk hé!?

meer info check dan:

www.vbk.be

Lees ook:Ad Brak & Felix van der Marel in nieuwe VBK Magazine!
Lees ook:Preview Karper 71: De ijsbeer, Code rood & Back to Black!
Lees ook:Karper-foto´s uit de oude doos!
Lees ook:Preview Karper Magazine 68: Felix van der Marel gaat “Over de grens!”
Lees ook:Preview: VBK-Magazine. No.56!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.