Hi-Tech Markers voor Karpers!

atsptDat het markeren van je voerstek het een stuk makkelijker maakt is geen nieuws!

Gerichter voeren en vissen kan goed werken. Ook zeer handig en veilig als je in het donker nog moet uitvaren. Tip! Als je ver uitvaart in het donker markeer je stek dan ook met een lamp! Het is lekker als je in het donker snel weer opnieuw op je voerplek ligt maar nog beter als je ook weer de weg terug kan vinden naar de kant! Ik spreek uit ervaring….maar dat is een langer verhaal!

Anyway de Atrospot is zo´n marker waar ik wel wat mee kan! Mijn voorkeur gaat nog steeds meer uit naar staafmarkers maar die hebben ook hun nadelen. Hoe verder je ermee vist des te minder zichtbaar. Kan net zo goed afschrikken! En gelul en zó met breekstaafjes erop werkt toch niet! Heb je met die Atrospot geen last van. Daar zit echt een “verstraler“ op die vanzelf aan gaat als het donker wordt!

Plaats je gewoon links en rechts op je voertapijt twee van die “boeien“ dan zit je daar tussen altijd goed….Ook in het donker, ook midden in de nacht!

Hier onder nog een filmpje over de Atrospots! Atrospots wordt in NL door ESV supplies verdeeld. De markers zijn verkrijgbaar bij alle grote bekende Hengelsportzaken!

Lees ook:Le Moon Concept: Licht in het donker voor karpervissers!
Lees ook:Worm-Detector: Geen worm meer veilig!?
Lees ook:Unieke Spiegelkarpers!
Lees ook:Meerval-String!
Lees ook:Verstoppertje spelen in Frankrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.