Ruilbeurs Hengelsport Volendam!

hb

Net zoals afgelopen jaren vult Hengelsport Volendam weer de saaie decembermaand op met een leuke ruil en verkoop beurs van gebruikte visspullen.

Particulieren kunnen voor de kerstdagen hun items inbrengen en zelf een prijs er op zetten alvorens de spullen na de kerstdagen ten toon worden gespreid in het voetbal stadion van de FC Volendam.

Van dobber tot dieptemeter en van plugje tot  boot kunt u dus inbrengen of uiteraard na de kerstdagen kopen. Goede spullen tegen kleine prijsjes is meestal de praktijk en menig verzamelaar heeft ook de afgelopen jaren leuke dingetjes uit de beurs kunnen plukken. 

Dit jaar word het op zeker weer een succes omdat er nu al flink wat spullen klaar liggen om in de rekken te worden gelegd voor kleine prijsjes. Onder andere abu, crack,pezon michel en penn molens, hengels van verschillende merken en eigenbouw stokken. Veel spinners en plugjes uit grootvaders doos. Eigenlijk is het nu al een bezoekje waard maar er komt uiteraard nog veel meer bij en de gratis koffie gaat er uiteraard altijd wel in…..

Voorwaarden voor het  inbrengen van spullen is simpel, of u staat 10 procent van de verkoopprijs af of u neemt voor het gehele bedrag een waardebon van de winkel. Dit is een eerlijke deal want u hoeft er niet bij te blijven en u spullen staan bijna 2 weken ten toon gespreid en er word her en der reclame voor gemaakt op diverse sites en andere media.

Kortom een bezoek waard zo in de vrije dagen na kerst en zeker als het mooi weer is een leuke combinatie met een bezoek aan ,,de dijk,, of palingsound museum.

Uiteraard zullen er in de winkel ook veel messcherpe aanbiedingen te koop zijn…….. dus …KOMEN !!!!!!!!!!!!

Lees ook:Tweedehands-Beurs bij Hengelsport Volendam! Sla je slag!
Lees ook:Wintertijd gaat in bij Hengelsport Volendam!
Lees ook:Reminder: 2e hands beurs bij Hengelsport Volendam!
Lees ook:Wegens succes ook dit jaar 2e hands beurs bij Hengelsport Volendam!
Lees ook:Last-minute-voordeel: Tweedehands beurs Hengelsport Volendam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.