Tweedehands-Beurs bij Hengelsport Volendam! Sla je slag!

Zoals elk jaar houdt Hengelsport Volendam ook nu weer haar jaarlijkse tweedehands beurs in de winkel. Vanaf maandag  27 december tot  zaterdag 8 januari zal de verkoop duren en is een gedeelte van onze winkel ingericht als een ware marktplaats voor sportvissers.

Van plug tot stretcher en van shad tot tent. Er zal van alles te koop zijn voor kleine prijsjes.

Uiteraard is hetgene wat te koop staat afhankelijk van wat er ingebracht wordt door de mensen zelf. Daarom beginnen wij op 12 December al met de inname van items.

Iedereen die visspullen heeft staan en er van af wil maar geen zin heeft in tientallen telefoontjes en allerlei mensen aan de deur kan de spullen afgeven bij de winkel met een kaartje er aan waar de vraagprijs op vermeld staat en u naam uiteraard .

Gedurende de verkoopweken proberen wij u spullen te verkopen en gaan wij hier mee ook op Internet en in de bladen adverteren om meer bezoekers te trekken.

Al met al dus een ware win-win situatie waar u als klant dubbel van kan profiteren.

U kunt in de verkoopperiode kijken of er wat voor u bij zit en u slag slaan en u kunt u overbodig geworden spullen bij ons inbrengen en dan verkopen wij het voor u.

Wel is er een kleine regel aan de verkoop verbonden en dat is wanneer u spullen verkocht zijn u het bedrag kunt cashen min 10 procent bemiddelingskosten of u neemt voor het gehele bedrag, let op… zonder bemiddelingskosten, een waardebon van onze winkel.

Dus voor wie zich verveeld in deze barre tijden van ijs en sneeuw heb ik het advies om tijdens de de tweedehands dagen eens een bezoek te brengen aan onze winkel. Misschien in combinatie met een dagje uit met het gezin of vismaten…

U bent van Harte Welkom & De koffie staat uiteraard klaar!

Lees ook:Ruilbeurs Hengelsport Volendam!
Lees ook:Tweedehands boten koop en verkoop je op de Fair for Lure & Fly!
Lees ook:Reminder: 2e hands beurs bij Hengelsport Volendam!
Lees ook:Wegens succes ook dit jaar 2e hands beurs bij Hengelsport Volendam!
Lees ook:Voerboot-dag bij Hengelsport Volendam. “Komt Allen!”

2 reacties op “Tweedehands-Beurs bij Hengelsport Volendam! Sla je slag!

  1. Zany

    Hahaha,handige harry’s daar!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      makkelijk toch….als je nog wat kwijt moet geef maar mee…ik ga er zelf denk ook het één en ander brengen waar ik van af wil…je weet maar nooit…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.