Documentaire V.I.S.S.E.N. op de AVRO met recht een succes!

Kijkcijfers, van afgelopen maandagavond, zijn mij helaas nog onbekend. Maar dat de docu V.I.S.S.E.N. een succes was blijkt uit de vele reacties op o.a. het Internet.

En niet alleen op Internet.

Zo heb ik heel wat mensen, niet-vissers, alleen om mij heen al zeer positief erover gehoord. Heel wat mensen zaten dan ook voor de buis maandagavond om half negen. Sportvissers die al op de hoogte waren maar dus ook de “Jan met de pet” die toevallig aan het zappen was en bleef hangen.

Inderdaad, deze docu was een knap staaltje filmwerk.

En echt! Echt in de zin van de reacties en beleving van de hoofdrolspelers. Geen overdreven gegil en hoempa-pa. Gewoon mensen met een drive. Mensen van allerlei pluimage. Van Chirurg tot puber. Zelf heb ik echt genoten van dit stukje TV en mijn vriendin, die niks met vissen heeft, was zelfs een soort van onder de indruk.

En dat was dan ook wel de bedoeling van de makers als je het mij vraagt. Om zowel vissers als nietvissers in te laten zien hoe mooi Nederland is en hoeveel er gevist wordt en hoe belangrijk het is om hier nog meer aandacht aan te besteden. Zeker weten dat ik de docu nog een keer of wat ga kijken. Denk dat de AVRO deze ook gerust nog een keer zou kunnen uitzenden. Maar goed wie weet lezen ze mee?

Conclusie:

Top-TV en hopelijk meer van dit in de toekomst op de buis. Hier blijf je voor thuis!

Lees ook:Herhaling documentaire V.I.S.S.E.N. op Nederland 2!
Lees ook:Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!
Lees ook:Sawfish. Een ware Monstervis!
Lees ook:VisTV: Aflevering Zondag 20 Maart 2011! Vissen op Barbeel!
Lees ook:Elke Karpervisser een andere Tent!? Waar slaap jij in of onder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.