Pop up’s niet voor menselijke consumptie!!

Pop up’s of met andere woorden boilies met drijfvermogen zijn erg in trek bij veel sportvissers! Van witvissers tot karpervissers iedereen gebruikt ze wel eens! Handig om de vissen waar op je zit te azen eens iets anders voor te schotelen.

Deze zijn dan ook in allerlei maten verkrijgbaar aangezien een Winde geen Karper is en andersom! Van acht tot dertig mm! Van ronde vorm tot dumbellachtige vorm! Ja, je kan het zo gek niet bedenken en het bestaat in pop up vorm!

http://www.hengelsport-shop.com/pics/middel/4040_CC+Moore+Acid+Pear+Drop+Hellraiser+Dumbells+(35).jpg

Nou waren in het begin vaak de pop up’s nog in vooral visachtige smaken verkrijgbaar! Als men dan een potje open draaide liepen vaak de rillingen over je rug van de lucht die uit zo’n potje kwam! Boze winkeliers, kokhalzende klanten en een geur in de winkel die er voor zorgde dat iedereen hard de deur uit liep!

Gelukkig is het vandaag de dag anders en zijn er ook allerlei zoete en tropische varianten te krijgen in pop up vorm! En je raadt het al? Juist, vaak nu is het dus het tegendeel en komen er soms de meest aangename geurtjes uit zo’n potje vandaan! Zo lekker dat je bijna zelf er ééntje zou willen verorberen!

Denk hier bij aan luchtjes zoals Tropical Ananas, Wild Strawberry en Cherry! Luchtjes die je meer aan een pakje Hubba Bubba kauwgom doen denken dan aan vis-aas! Toch pas op beste sportvissers ik zou het niet doen! Nee deze balletjes zijn nog steeds niet voor menselijke consumptie…..

Maar een grapje is altijd meer als welkom en je moet toch wel weten waar je mee zit te vissen! Toch? Al gaan sommige vissers onder ons wel heeel ver daar in!

Met dank aan Johan!

Felix van der Marel.

Lees ook:Vissen op de camping!
Lees ook:Sommige Vissers…Snappen het echt niet! (3)
Lees ook:250 praktische tips voor de Karpervisser van nu!
Lees ook:Geen boilies maar “kussentjes!”
Lees ook:Heavy Metal Forel!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.