Vissen op Thaise Ballenzuigers!

Thaise Ballenzuigers!Tsja, ik zat er eerst nog aan te denken om deze blog gewoon Thaise Ballenzuigers te noemen maar dit leek mij toch geen goed idee! Het publiek wat je dan opeens op je site kan krijgen vissen met hele andere hulpmiddelen en interpreteren zo’n dergelijke titel ook op een hele andere manier! Maar genoeg ongein!

Want er wordt toch wel heel wat aan ballen gezogen in Thailand e.o.! Al moet ik dan wel zeggen: “Opgezogen!” Juist de Siamese Karper is daar een perfect voorbeeld van. Een sportvis die je een dril laat beleven van de bovenste plank! “Maar wat mot je daar veur aan het haakie doen!?” Dat is inderdaad vraag twee! Het is wel een karperachtige maar met drie maiskorrels of een 20mm boilie gaat het hem niet worden. Nope! Dat kan ik je zo al garanderen!

Die muil zegt al genoeg en daar past wel iets meer in! Ja, bij de Thaise Karpers gaat al gauw de gedachte op van: “Mag het ietsje meer zijn!?”

De Thaise sportvissers hebben hier dan ook een ingenieuze uitvinding voor! Het lijkt op een soort van method-vissen. Precies met grote voerballen! Ballen met een doorsnee van dik 50mm en groter. Hier wordt als het ware een grote haak in verstopt en dan maar wachten tot er even lekker aan je ballen wordt gezogen!

“Of zeg ik nu weer iets raars!?”

Lees ook:Vissen in Thailand!! Part Three!
Lees ook:Gekke Giebels! Deel 1!
Lees ook:Thaise Visvakantie….Durf jij het aan?
Lees ook:Vissen met de “Geheime Dienst!”
Lees ook:Wat een Onzin! Fransman vangt gigantische Karper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.