Vooruitblik Karpermagazine no.55! Een echte zomer-editie!

Karper is alweer toe aan nummer 55!! Wat gaat de tijd toch hard. Zelf schrijf ik al voor dit magazine sinds nummer 25 al lijkt dat nog op de dag van gisteren! Maar genoeg over mijn persoon. Laten we het eens hebben over bijvoorbeeld het artikel “Deegexperiment” van Peter Kuppens. Peter die ik al heel wat jaartjes kan is een bekwaam karpervisser! Toch blijft hij mij keer op keer verbazen. Ook nu weer want dit “trucje” wat hij toepast is, in mijn ogen, weer een ware karper-magneet!

Om een Snowman-presentatie kneedt hij namelijk wat pelletdeeg! Zo krijg je een presentatie die recht omhoog staat en langzaam de deeltjes deeg loslaat! Juist. Superattractief en onweerstaanbaar voor passerende Karpers. Zeker op dressuurwater! Ren dus snel naar de betere boekhandel of kiosk als je nog geen abbonnee was! Want dit is een artikel wat je zeker moet lezen en uiteraard ook kan proberen!

Natuurlijk staat er nog veel meer in! En is deze uitgave echt een zomer-editie wat dat betreft. Tips over struinen, penvissen en het gebruik van PVA! Noem het maar op en het staat er in! Makkelijk als de vangsten op dit moment wat tegen zitten! Doe er je voordeel mee en je weet het:”Lezen kan nooit kwaad!”

Lees ook:Vooruitblik: Spiegel Magazine 22!
Lees ook:Vooruitblik Spiegelmagazine 34: Felix van der Marel & Hollandse kost!
Lees ook:Vooruitblik Spiegel Magazine 23!
Lees ook:Preview: Spiegelmagazine 32 in aantocht!
Lees ook:Preview Karper 71: De ijsbeer, Code rood & Back to Black!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.