Sensas & Starbaits, Samen sterk.

stbtsSensas is al jaren met recht een leider op het gebied van allerlei soorten visvoer en aanverwanten. Noem het maar op en Sensas heeft het wel in het assortiment. Van lokvoer tot aan zoetmaker. Van wedstrijdvoer tot aan vloeibare attractors!

Alles is aanwezig. Vooral de vaste stok- en feedervissers gebruiken veel van de Sensas producten. Natuurlijk zijn er ook zat producten in het assortiment die je voor het karpervissen kunt gebruiken. Al heeft Sensas natuurlijk daarvoor speciaal een afdeling in huis. Genaamd Starbaits. Ja deze naam valt onder Sensas en is speciaal voor de Karpervisser. Hier kun je echt alles vinden op het gebied van boiliemix tot flavour tot dip en ga zo maar door.

Kijk maar eens op de site van Sensas en Starbaits. Er valt meer dan genoeg te zien op het gebied van aas! Neem bijvoorbeeld de Aardbei-boilie! Een boilie die echt heel wat dikke karpers op de mat heeft gekregen afgelopen jaar. Sensas en Starbaits worden beide bij de grotere Hengelsportzaken verkocht in Nederland.

http://www.starbaits.com/nl/index.html

Lees ook:Grote VolschubKarper op Starbaits!
Lees ook:Hengelsportgrootheid tekent bij voergigant Sensas!
Lees ook:Diem Angling: Hippe kleding voor fish-chickies!
Lees ook:Evezet scoort op meerdere gebieden!
Lees ook:Alle Boilies op een rij op één website: Boilies.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.