CARP 2010 Komt er aan!

Nog even en dan is het zover! Op Zaterdag 6 en Zondag 7 Februari wordt dan weer in de IJsselhallen, in Zwolle, de grootste Karperbeurs van Europa gehouden.

Twee dagen lang een goed gevulde hal met alle nieuwtjes op karpergebied. De nieuwste stokken en molens, ruime tenten, dikke stretchers, high-tech-tackle en andere toebehoren zoals boilie-machines, voerboten en allerlei camou-kleding! Ja, Carp 2010 is niet voor niks de grootste. Als je het hier niet kan vinden dan vind je het nergens!

Uiteraard worden er ook weer de nodige lezingen gehouden die ditmaal door Spiegelmagazine worden aangeboden. Verder kan je van de Magazines Beet & Karper weer de nodige leuke en originele prijsvragen verwachten plus zal de beurs zelf ook weer een thema hebben zoals voorgaande jaren.

Dit jaar zal het thema gewijd zijn aan de uitbreiding van de Nachtvisserij. Omtrent dit onderwerp zal dus ook weer van alles te doen zijn en zeker als karpervisser kun je jouw stem daar over laten horen/meetellen op Carp 2010!

Al met al genoeg redenen om dat weekend naar Zwolle af te reizen! Zet het in je agenda en ik zie je op Carp 2010!

Voor meer info over standhouders, route en andere belangrijke zaken kun je even op de website kijken:

http://www.carpzwolle.nl/

Lees ook:CARP 2010 COUNTDOWN! Nog 4 dagen…
Lees ook:Presentaties Carp 2010!
Lees ook:Carp 2011: De grootsté beurs van Europa komt eraan!
Lees ook:KWO: Carp 2012 in Zwolle staat voor de deur!
Lees ook:Karpervissen op Vinkeveen: Caught in the Act!

3 reacties op “CARP 2010 Komt er aan!

 1. René

  Valt me op dat er maar 2 winkeliers staan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Felix van der Marel

   Is volgens mij een gemaakte afspraak onderling…Aangezien sommige winkeliers meer aan de Aldi doen denken tijdens die beurs en maar willen douwen, douwen, douwen….Ze verkopen het bijna van de pellet af en dat is niet de hoofdgedachte als ik het goed heb begrepen!?

     /   Beantwoorden  / 
 2. René

  Nee daar heb je gelijk in, maar bij de groothandels kan je niks kopen natuurlijk, alleen bij de winkels en er moet wel wat verkocht worden natuurlijk. Het kan ook een fout zijn op de site, want er staan wel meerdere fouten op, zoals de sites van sommige bedrijven staat in de verkeerde volgorde.
  Ajoh, we zien het wel.

  Groetjes,

  René

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.