Mega Ruisvoorn van 1620 gram!!

Opnieuw een bericht, uit Denemarken, wat mij deed nadenken of het nog gekker kan!? Namelijk een foto van een Ruisvoorn, als ik het goed heb, die letterlijk en figuurlijk wel heel erg “VET” is!

De visser in kwestie heet Jakob Andersen en is verslingerd aan het belagen van “Specimen” witvis! En ja deze Ruisvoorn hoort zeker in dat rijtje thuis! Jakob kreeg de vis de kant op met behulp van de MP specialist hengel! Een hengel die een soort van dubbele functie heeft en met twee verschillende bovenhelften wordt geleverd! Met de één, wat stugger, kan je pennen op bijvoorbeeld Karper, Brasem en Zeelt. Met de andere top, wat fijner en een soort van feedertop, kan je ook op het “lichtere spul” aan de slag!

Toch had Jakob deze vis waarschijnlijk niet verwacht en aan de foto te zien is hij er dol blij mee! Op de molen had Jakob “fluor carbon” zitten als hoofdlijn*20/00* en de montage bestond ook uit dit onzichtbare goedje met daaraan een haakje 8 type C1!

Top Jakob!

Met vriendelijke mega groet,

Felix van der Marel.

Lees ook:“Chinese dertiger” voor Jakob!
Lees ook:Eerste “Tinka Tinka” voor Pom!
Lees ook:Met nepmaïs op Zeelt? Ask Frank Warwick!
Lees ook:Grote Brasem op Dynamite Baits!
Lees ook:Help! Mijn man heeft een hobby!

Eén reactie op “Mega Ruisvoorn van 1620 gram!!

  1. tim

    hoi ik wil graag met u vrienden worden voeg mij toe op msn of wat ever ik geef mijn email en verwacht een reactie [email protected] dit was mijn email ik hoop dat u reageert

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.