Vissen in hogere sferen!

hennepballenNee, dat zijn geen palmbomen op de achtergrond en nee het heeft ook geen bal met de herfst te maken. Althans geen bal….Het gaat hier wel degelijk om wat ballen. Hennepballen. Juist karperboilies in de smaak Cannabis Sativa!

Maar wees gerust de karpers worden er gelukkig niet knetterstoned van. Integendeel! De meeste karpers, brasems en ander gespuis, wat raad weet met wat van die balletjes, zijn hier verzot op.

Hennep is gewoon een killer wat betreft aaskeuze. Slim van Mainline om hier dus op in te spelen en dit in een boilie te verwerken. By the way boilies zijn niet het enige product wat er in deze hogere sferen-lijn zit. Nee, zo is er ook hennepzaad in blik( baittech ), grondvoer, olie en stick-mix voor in je PVA! Ga er is mee aan de slag en wel alles aan de karpers opvoeren hé! Niet stiekum zelf opeten of in je sjekkie douwen!

Vang zé…..en Piece man!

Lees ook:Karpervissen in Oostenrijk!
Lees ook:In een dip? Nash helpt!
Lees ook:Ultima Powerbraid! Gevlochten hoofdlijn voor de Karpervisserij!
Lees ook:Op herhaling: De kicker. Hou je rigs met krimpkous netjes!
Lees ook:Sticky Baits goed bezig in de Benelux!

2 reacties op “Vissen in hogere sferen!

  1. Leendert

    in hogere sferen… ik kan me zon alcohol gerelateerd onderwerp herinneren!! een maat van me had een keer een aantal dagen gevoerd met tijgernoten die al heel lang aan het fermenteren waren!! de vissen die hij tijdens deze sessie ving vochten amper, dronken misschien??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Zou zo maar is kunnen Leen dat het een bepaalde invloed heeft op het gestel van vriend karper….helemaal zo gek nog niet….die vissen worden gewoon gedrogeerd! Haha…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.