Categorie: "facebook-pagina-sportvissen"

Wat lees jij aan de waterkant?

Suske en Wiske. De Donald Duck. Karper of Spiegelmagazine. De Beet. Bouquet-reeks misschien? Kortom wat lees jij eigenlijk aan de waterkant?

Wat voor lectuur mag er mee tijdens een sessie?

Voor een nachtje het laatste visblad en voor het langere werk misschien de Playboy of Penthouse? Het kan allemaal beste mensen, lees karpervissers, plus handig om de tijd te doden. Zeker als je geen ruk op de kant krijgt.

Laat staan in het water!

Dus wat doen we?

Winnaars NXT D-CAM Nash-lijn!

Bij deze de winnaars van de nieuwe Nash NXT D-CAM hoofdlijn. Zowel Jantina Vaarpolder als Rogier Dijkman hebben een dikke kilometer aan lijn gewonnen.

Dat is een heel eind!

Handig. Even lekker wat spoelen vol knallen met deze superhoofdlijn. En dat is het echt. Helemaal door het diffusion-aspect wat de lijn dus ook heeft net als de tackle. Deze “lost” echt mooi op in het water. Perfect.

De prijsvraag ging natuurlijk via de Facebook-pagina van Sportvissen.blog.nl. Deze pagina

Win hier de nieuwe NXT D-CAM lijn van Nash!

Er wordt een hoop over gesproken en van de mensen die er al een tijdje mee vissen hoor ik alleen maar positieve berichten. Waar gaat het over?

Jawel, de nieuwe hoofdlijn van Nash!

De NXT D-CAM. Dat zijn een heleboel hoofdletters maar waar staat het voor? Uiteraard voor een betrouwbare lijn qua sterkte en hoge aaibaarheidsdfactor. Wat? Inderdaad, schuurbestendigheid! Ook dat zit wel snor.

Deze lijn

Franse karpervangsten weer in de lift na stevige paaiperiode!

Op de site van Fishermanholidays zijn de vangstberichten weer aardig op peil. Heel wat water en natuurlijk de bewoners hikten met het rare weer, schommelende temperaturen en het wel of niet paaien.

Het water moet tenslotte toch een bepaalde periode een temperatuur bedragen waarin dat normaal plaats moet kunnen vinden. Een paar dagen zon zorgt namelijk niet direct voor een dikke orgie. Hooguit wat schijnpaai-capriolen. Net alsof zeg maar.

Heb je ook niks aan.

Nope de zon moet schijnen en de

Volg Nash via Facebook & Twitter!

Kevin Nash zit zelf al volop op Facebook en dat doet hij goed. De “meester” zelf zoekt altijd de tijd om een ieder te woord te staan. En dat siert hem wel.

Er zijn er namelijk zat(van de oude stempel)die zich daar te goed voor voelen.

Maar dat terzijde. Nash is Nash en op dit moment wereldwijd gezien weer de nummer één in de karperscene. De producten en het aas zijn superieur te noemen en innovatief to the bone…

En daar wordt over “gepraat!”

Door heel veel vissers. En dan met name in de social media. Daarom heeft