Categorie: "kano-kayak"

Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!

Nog even een korte reminder want vanavond is het zover. Dan wordt er op Nederland twee, bij de AVRO, een docu uitgezonden over wat de sportvisser, in NL, nu echt beweegt om er elke keer op uit te trekken.

Waarom aan de waterkant? Waarom die drive? Vragen, vragen en nog eens vragen.

Maar dan samen gekneed in prachtige beelden. Zowel boven als onder water. Zowel zoet als zout water. Ik ga er in ieder geval echt even voor zitten met een zak chips en een biertje. Er wordt te weinig aandacht aan het sportvissen in Nederland besteed. Althans op TV dan. Dus deze docu is een goede zaak.

Hopelijk zorgt het, in de toekomst, voor

Een 100% waterdichte oplossing voor je Smartphone & Digitale camera!

Naast de Overboard waterdichte tassen heeft Mac Fishing nieuw in haar assortiment: De Smartphone case, Marifoon case en de Fotocamera case van Overboard…

Het slide seal systeem zorgt voor een waterdichte afsluiting tot zes meter diep en beschermt je smartphone, de waardepapieren tegen zand, visvoer, visslijm etc.

Door de transparante voor- en achterzijde is het mogelijk om gewoon alle functies van de telefoon uit te voeren, zowel bellen – chatten – gamen – fotograferen als muziek luisteren.

Ook wordt het bellen in de wind

Variboot.nl: “Handsfree” kayak op de Hengelsportbeurs in Utrecht!

Kijk mama zonder handen! Inderdaad de eigenaar van deze kano hoeft zich niet een slag in de rondte te peddelen…

Gewoon handsfree!

Deze kayak of kano(wat is het verschil eigenlijk)zal verkrijgbaar zijn op de beurs in Utrecht half november. Meer weten over dit “groene gevaarte” en