Categorie: "streetfishing"

Part one: Terugblik CARP 2013 met Peter Vlasveld!

Peter Vlasveld weet vaak tot in het kleinste detail zijn “huiswerk”, voor Carpcrossing, te beschrijven. Dus inhoud met inhoud om het zo maar te formuleren.

Niet een paar woordjes en merken maar meer!

Dus details als hoe of wat qua opstelling, afwerking, grondstoffen, levensduur en ga zo maar door. Peter slaat liever niets over en zorgt dus dat je direct alles te weten komt. Geen half werk! Niet anders is het in een terugblik op de beurs in Zwolle van de KGB-er…

Ook hier weer geen woord te veel(of te weinig), her en der

Internationale auteurs op Carpcrossing.com!

Dat de website Carpcrossing volop in the picture staat is allang geen geheim meer. Massaal weten de karpervissers, uit de Benelux en ver daar buiten, deze site te vinden op het Internet.

Hoe komt dat?

Natuurlijk door elke dag posten. Dat is één. Maar ook zaken posten waar men echt wat aan heeft. Andere sites slaan, naar mijn mening, nogal de spijker mis op dit gebied. Vaak met zogenaamde posts die eigenlijk sluikreclame zijn, lees een advertentie, over de zoveelste ballentent of grafstretcher…

Heb je allemaal niks aan en wordt men toch echt niet blij van!

Als karpervisser wil je info, humor, filmpjes, tips en dat soort zaken. En vergeet ook zeker

Vanavond documentaire V.I.S.S.E.N. op TV!

Nog even een korte reminder want vanavond is het zover. Dan wordt er op Nederland twee, bij de AVRO, een docu uitgezonden over wat de sportvisser, in NL, nu echt beweegt om er elke keer op uit te trekken.

Waarom aan de waterkant? Waarom die drive? Vragen, vragen en nog eens vragen.

Maar dan samen gekneed in prachtige beelden. Zowel boven als onder water. Zowel zoet als zout water. Ik ga er in ieder geval echt even voor zitten met een zak chips en een biertje. Er wordt te weinig aandacht aan het sportvissen in Nederland besteed. Althans op TV dan. Dus deze docu is een goede zaak.

Hopelijk zorgt het, in de toekomst, voor

Preview: Beet-magazine Februari 2012! Get yours!!!

Het Februari nummer van Beet ligt vanaf donderdag 26 januari in de winkel of is te verkrijgen via de online tijdschriften store van magvilla.

Deze maand weer een brede selectie artikelen, van witvissen tot roofvissen, binnenland en buitenland!

De rovers onder ons zullen zeker aan hun trekken komen met de monsterbaarzen die Sjoerd Beljaars en zijn vismaten vangen in de haventjes langs de rivier. Piet Vogel vervolgt zijn karpercursus en neemt je mee naar de rivier.

Zoals Piet het omschrijft: een wolf in

Preview: Beet magazine november 2011!

Wat gaat de tijd soms toch hard! Alweer een maand voorbij en als je het mag geloven komt er een bizar koude winter aan…

Iets waar ik persoonlijk nog even niet aan wil denken!

Gelukkig is er ook nog een lichtpuntje in die koude maanden. De Beet natuurlijk die trouw elke maand uitkomt. Ook in de winter…

Nog even en dan

Uitslag Streetfishing 23 oktober 2011!

Vandaag was er weer een editie van Streetfishing. Juist het roofvissen midden in drukke steden. Een tak van sportvissen die steeds meer animo krijgt…

Gewoon lekker met de spinhengel een beetje de grachten afvissen!

Althans meer dan dat natuurlijk. Van alles wordt ingezet door de vele deelnemers. Qua kunstaas, werptechnieken en ervaring. Wil je meer hierover weten of hoe jij bijvoorbeeld ook mee kan doen? Kijk dan verder op onderstaande link. En de uitslag van vandaag?