The Italian Squid-Job!

Pizza, Pasta en Pijl-inktvis. Jawel de Italiaanse bevolking is er verzot op! En dan vooral de laatste in het rijtje doet het ontzettend goed als gerecht! Althans als karper-gerecht moet ik er dan wel even eerlijk bij vermelden. En nou niet schrikken heren sportvissers. Ik bedoel daar echt geen gebakken karper met wat gefrituurde inktvis-ringetjes mee! Het zijn de Italiaanse karpers, van o.a. de Rivier de PO, die pijl-inktvis zeer kunnen waarderen als extra voedselbron. Iemand die daar nog niet heilig van overtuigd was en er nog wat schichtig tegen aan keek was mijn Italiaanse team-maatje Enrico! Enrico vist voor Prologic in Italië. Consultant net als mij en ook waar karper-gek! Toch zweert hij bij de smaak “Monstercrab” en stapt hier niet graag van af! Toch moet je af en toe ook wat nieuws proberen en zo ging deze “man” dus ook overstag. Het duurde wel even maar na aandringen van zijn vismaten besloot hij ook maar eens de nieuwe variant in het pakket van DDbait te gaan testen. Ja, je raadt het in één keer goed! Juist de nieuwe Black Squid boilie waar ik het al diverse keren over heb gehad en die zich keer op keer weer bewijst met reuze vangkracht! Na een paar kilootjes van deze nieuwkomer te hebben gevoerd, de avond er voor, besloot Enrico een sessie te houden!  Geen slecht plan want deze avond kon hij meerdere vissen van de machtige Po de boot in krijgen. Waar onder deze Italiaanse krachtpatser die hem, ruim twintig minuten, zoet hield met een superdril! Dus…Enrico wat ga jij voortaan gebruiken!?

Lees ook:Karpervisser gaat vreemd!?
Lees ook:Italiaanse Steur!
Lees ook:Italiaanse Winterkarper!
Lees ook:Vissen op Graskarper in Miami!
Lees ook:KarperCafé trekt nodige animo. Ook in de media!

2 reacties op “The Italian Squid-Job!

  1. Randy Nichols

    I found your blog on google and read a few of your other posts. I just added you to my Google News Reader. Keep up the good work. Look forward to reading more from you in the future.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Felix van der Marel

    It’s a pleasure to hear that Randy! Thanks for that and stay focused! Every day 2-4 new blogs about fishing!! Kind regards, felix.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.