Grote Graskarper! Het kan nog!

ddbait-gallery-1456Inderdaad een joekel van een Graskarper die je links op de foto ziet staan! Zeker qua lengte! Maar goed daar gaan we het nu niet over hebben. Iedereen weet dat de grassies tot idiote proporties uit kunnen groeien!!

Graskarper staat er gewoon om bekend dat zij ontzettend kunnen schransen en dit ook niet laten als er genoeg te halen valt. Zeker nu in deze tijd van het jaar is de graskarper nog goed te vangen. De watertemperatuur is nog steeds behoorlijk hoog en dat werkt er nu dus ook nog aan mee dat je zo´n torpedo kan vangen!Dus niet te zuinig met dat voer en zeker niet als je weet dat er een paar van die duikboten rondzwemmen.

Doe er je voordeel mee! Wier, waterplanten en dergelijke, het natuurlijke voedsel van de graskarper, begint nu af te sterven en alles wat dus extra te halen valt is meer dan welkom voor deze soms niet al te slimme karpersoort.

Met andere woorden wat extra partikels, pellets of boilies laten zij dan echt niet onaangeroerd achter op hun dagelijkse struintochtjes! De graskarper in kwestie ging ook voor gaas voor wat boilies van DDbait! En dan wel de variant Black Squid! Een bal van mijn sponsor die ik al eerder hier heb aangehaald en die echt wereldwijd voor dikke vis zorgt. Zo ook graskarper!

Pak die stokken, op naar het water en vang een grassie! Nu kan het nog!

Lees ook:Grote Franse Graskarper voor Ferdi op Jonchery!
Lees ook:Sportvissen.blog.nl: Nog steeds volop aan kop!
Lees ook:Grote Graskarper, 15,5 kg, voor Tamara van CC Moore!!
Lees ook:Zeelt gaat voor Zoet & Rood!
Lees ook:De beste manier!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.