Thaise Visvakantie….Durf jij het aan?

Dat Thailand een populaire vakantiebestemming is hoef ik je denk niet te vertellen. Zeker bij veel Europeanen is Thailand zeer in trek. Toch praten we dan vaak over hele andere zaken waar de doorsnee toerist zich daar mee vermaakt.

Nou ga ik hier zeker niet over in detail treden aangezien dit wel een blog en website betreft die over sportvissen gaat en niet over dat soort duistere zaken! Maar goed ieder zijn meug! Al wil ik er zelf toch ook nog eens heen maar dan om te….Vissen!

Want wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande foto. Een heuse Thaise Garfish! Geen lieverdje zo te zien met een bek vol vlijmscherpe tanden. Ja geen katje dus om zonder handschoenen aan te pakken. Dus als je het nou echt zat ben in Nederland en je ook wel eens wat anders zou willen vangen!? Dan zou ik op mijn beurt zeggen…..Durf jij het aan?

Have Fun!

Met vriendelijke groet,

Felix van der Marel.

Lees ook:Garfish! Krokodil & Snoek in één!?
Lees ook:Vissen in Thailand! Part Two!
Lees ook:Vissen in Thailand!! Part Three!
Lees ook:Vissen op Thaise Ballenzuigers!
Lees ook:Siamese Reuzekarper!

2 reacties op “Thaise Visvakantie….Durf jij het aan?

  1. Erik

    Felix,
    Ik ga komende zomer 3 weken met gehele gezin naar Khoa Lak.Wil een werphengel meenemen om vanaf de kust te vissen.Heb je tips wat ik mee moet nemen, en is hier ook iets te vangen (behalve vanaf boten).

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Hey Erik zeker weten dat je er wat kunt vangen. Sowieso is het gewoon slim om daar de lokale bevolking te laten zien dat je wilt vissen….Dan is er altijd wel iemand die je daarbij kan helpen. Materiaal e.d. zijn daar ook te krijgen maar je kan altijd wat pluggen en twisters meenemen voor aan de werphengel!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.