Spiegelmagazine 18 weer “Bomvol!”

Nog even en dan is alweer uitgave/nummer 18 aan de beurt van Spiegelmagazine! Op de voorkant dit keer Geert Ooms met een bak van een spiegelkarper! Die “gouwe geertje” blijft ze ook maar vangen! Maar er is natuurlijk nog veel meer in deze uitgave te bezichtigen dan alleen de prachtige cover! Wat dacht je van een superartikel over het maken van de zogenaamde “Karpersticks!” Iets wat echt doorslaggevend kan werken, zeker op dressuurwater! Maar er is nog meer! Veel en veel meer!

Ook een artikel over een Frans betaalwater waar mijn “hulp-pieten” de gebroeders Buts een prachtijd beleefden! De Rotary-letter met o.a. een bijdrage van Mario Gijbels. Mario is één van de jongere karpervissers in het wereldje maar wat een bakken heeft die gozer gevangen!! Ook zeker een aanrader dus om even door te “spitten!” Dan nog een mooi artikel van mijn bevriende en bekende Belgische auteur/karpervisser pur sang: Alijn Danau! En ja wat nog meer……

Eigenlijk gewoon te veel om op te noemen!! Hou deze uitgave van Spiegelmagazine dus scherp in de gaten want hij staat weer boordevol handige tips, prachtartikelen en dikke, dikke, dikke Karpers!! Spiegel 18 komt ongeveer rond 17 augustus uit en is verkrijgbaar bij de betere boekenhandel, kiosk en hengelsportzaken! Veel leesplezier!!

Lees ook:Felix “goes” België in volgende VBK-Magazine!
Lees ook:Spiegelmagazine 36: Zig rigs, knalsessie Rainbowlake & Duits polderwater!
Lees ook:Preview: VBK-Magazine. No.56!
Lees ook:Preview Karper Magazine 68: Felix van der Marel gaat “Over de grens!”
Lees ook:Nieuwe Karper 61 in stores!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.