Het Stenen Tijdperk! Pas op voor immitatie!!

Voor diegene die al een tijdje meedraaien en met regelmaat de Karpermagazines lezen kunnen zich misschien nog wel mijn artikel in Karper 31 herinneren! Juist het atikel genaamd: “Het Stenen Tijdperk!” Een artikel wat nu al weer vier jaar geleden is gepubliceerd en wat aardig wat tongen los maakten! Niet zozeer om dat er nog niks over bekend was maar wel omdat ik de eerste was die er letterlijk een artikel over de “karperwereld” in gooide! Daarna zijn er nog wel wat artikelen in die trend over verschenen waarbij zelfs een bekend personage, uit het wereldje, klakkeloos mijn artikel overnam en dezelfde titel meegaf! Maar goed dat zie ik maar als een eer anders krijg ik weer allemaal boze redacteuren op mijn dak! Maar goed pas dus wel op voor “immitatie” en zo betreft het ook bij de stenen die je kan gebruiken in plaats van alternatief lood!

Tegenwoordig claimen dus meerdere merken de zogenaamde wartel- en inline stenen als hun product! Toch kan er, in alles, altijd maar één iemand de eerste zijn! En met het schrijven was ik dat en met het uitbrengen van deze anti-dressuur stenen was dat Pallatrax. Juist dit merk kwam als eerste met het dressuurdoorbrekende “Stonze system!”

Iets wat perfect werkt als vervanger van dat giftige lood en tevens de perfecte camouflage is voor schuwe karpers. Zeker op grind- en gravelafgravingen! De grotere karpers die vaker dan één keer gehaakt zijn begrijpen op een gegeven moment het klappen van de zweep wel. Juist lood zien of voelen zij gewoon aan als gevaar en zo’n steen kan dan goed uitkomst bieden om toch weer wat schubben op de kant te zien.

Meer info over Pallatrax en andere producten van dit innovatieve bedrijf vind je op:

www.pallatrax.co.uk

En denk er aan……”First Come….First Served! Pas op voor Immitatie!”

Lees ook:Wartel-lood of toch een Wartel-steen!?
Lees ook:Solar Tackle: Wier-Wartel-Lood!
Lees ook:Lood in Glas?
Lees ook:KWO: Zelf je inline-lood vis-veilig maken!
Lees ook:FOX: Top Wartel- en Inline-lood!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.