In de koffer met….

Op de site van KSN kwam ik een leuke subpagina tegen. Namelijk in de “koffer” met…..!! Deze pagina gaat over wat zowel de bekende maar ook onbekende karpervissers met zich meesjouwen in hun Tacklebox. Grappig en interessant om te lezen. Wat laat de één thuis en wat neemt de ander juist mee!?

In heel veel opzichten zie je dat veel luitjes het zelfde meenemen en er in hebben zitten. Maar ook uiteenlopende spulletjes kom je tegen.

Ook betrap ik er meerdere op, zoals mij zelf, dat één tacklebox niet genoeg is. Althans qua ruimte en dat je er al gauw meerdere meesjouwt voor een sessie aan de waterkant. Lees het eens door en doe er je voordeel mee. Een mooie uitspraak van John C. die ook terug te lezen valt is:”Alles wat ik niet meer gebruik gooi ik er meteen uit!”

Daar kan ik mij zelf ook goed in vinden. Je sleurt namelijk altijd teveel mee! Lees het eens door en misschien leuk om hier op sportvissen.blog.nl jouw reactie over te geven! Misschien mis jij nog wat in het rijtje? Of misschien heb je nog handige tips over spulletjes die je echt er in moet hebben zitten of juist helemaal niet! Brand los zou ik zeggen en help elkaar op weg in plaats van aan een hernia!

Lees op onderstaande link: In de koffer met…..

http://www.karperstudiegroep.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=143&Itemid=336

Lees ook:Roofvissers opgelet: Super kunst-aas-deal op Visdeal.nl!
Lees ook:Bedankt namens Sportvissen.blog.nl!
Lees ook:Maak je haak-aas 100% Kreeft- en Krab-proof!
Lees ook:Dokter 8 zegt: Felix van der Marel is goed bezig!
Lees ook:Get organised with the Goose!

7 reacties op “In de koffer met….

  1. ron van leeuwen

    hey flixie!!!

    (alles wat ik niet gebruik gooi ik er meteen uit)

    denk dat gemiddeld karpervisser tegen woordig aan t water wel 2 of 3 keer deze gedachte door t koppie gestompt krijgt na t openen van zn minutie doos alleen de gedachte blijft want de meeste shit ook!!!!

    spreek je ouwe!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leendert

    Ik neem altijd veel te veel mee en laat het er bewust in zitten! dan maar een versleten rug over 30 jaar, maar ik wil hoe dan ook op de situatie kunnen in spelen om niet voor teleurstellingen komen te staan!!!

    No pain, no gain!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Felix van der Marel

    leen en ron allebei bedankt voor jullie gedachte hier over! Blijft moeilijk in te schatten vaak wat je mee moet nemen. Zeker op nieuw water. Dus ja dan maar liever wat rugpijn ipv mis te grijpen! Groeten uit servië! Felix

      /   Beantwoorden  / 
    1. ron van leeuwen

      ja man we spreken mekaar snel weer effe suc7 daar ouwe !!!1

        /   Beantwoorden  / 
  4. Felix van der Marel

    bedankt ron!! heb al een paar hele mooie, dikke vissen weten te strikken hier…met oa een oude spiegel…echt een beer!! groetjes aan lin en we spreken elkaar!! blijf scherp hier pik! ELKE DAG WEER WAT NIEUWS!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. ron van leeuwen

      ja man ik check t hier regelmatig effe ps…. als je terug ben moeten we effe bellen moet nog effe wat van je weten hoelang blijf je daar nog begreep dat je van t weekend weer effe in hollanda was maar meteen weer weg moest naar servie…. KEEP ON THE GOOD WORK (LATEX)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Felix van der Marel

        ja klopt ron! was precies 24 uur in nederland…hahaha….en eind vd maand weer naar frankrijk….maar daar vertel ik je nog wel wat over als ik terug ben! zo rond de 17e denk ik….

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.