Karper-Cracks op DVD!

franky

Een tijdje geleden wist ik al dat mijn goed bevriende Engelse vismaat en Karperlegende Frank Warwick bezig was met het opnemen van een nieuwe DVD! Juist een DVD over Karpervissen! Iets wat vandaag de dag steeds meer populariteit met zich mee draagt en bijna op een volkssport begint te lijken. Niks mis mee en uiteraard kan een DVD dan een goed hulpmiddel zijn om het één en ander aan het karpervissende publiek te laten zien en uit te leggen. Iets wat Frank als geen ander kan en daarom kan ook ik niet wachten tot dat deze uit komt. De DVD is opgenomen in o.a. Frankrijk en zal veel laten zien op het gebied van tactiek en strategie. Rigs, aas en bijvoorbeeld efficient werpen komen hier in uitgebreid aan bod. Hou dit dus in de gaten want het zal een DVD betreffen die de vele andere digitale schijfjes, omtrent karpervissen, ver achter zich zal laten!! Maar dat is iets wat bij Good Old Frank niet vermeldt hoeft te worden. Iets wat ik zelf vaak aan den lijve heb ondervonden. Als ik ergens samen met deze Karpercrack zat te vissen en het liep even niet dan had Frank altijd wel de passende oplossing die weer voor vis op de kant zorgde.

By the way over DVD-shoots gesproken ook ik zelf zal een hoofdrol in een DVD gaan spelen die eind van deze maand tot in begin Oktober wordt opgenomen in Frankrijk. Hier kan ik voorlopig voor de rest nog weinig over kwijt maar dit lees je zeker t.z.t. hier op Sportvissen.blog.nl terug. Zo ook wanneer de DVD van Frank uit komt lees je dat hier als één van de eersten!

Stay Focused Luitjes!

Lees ook:“Live-Bait” Snoek vissen met Mads!
Lees ook:Xtreme Casting met Frank Warwick!
Lees ook:KARPERVISSERS OPGELET! THE SPOMB IS HERE!
Lees ook:Vissen op Le Val Doré!
Lees ook:Frank Warwick succesvol in Frankrijk!

2 reacties op “Karper-Cracks op DVD!

  1. Ruerd

    Houd Karper 57 (vanaf 9 december in de winkel) maar eens in de gaten. Daarin bespreken we deze dvd en lichten we een tipje van de sluier op hoe een karper film wordt opgenomen op de set van Ultima. We hebben de DVD van Franck besteld, deze zal ook rond 9 december in de winkel van karper te verkrijgen zijn! Naast de DVD van Franck hebben we ook een andere Engelstalige DVD CARP Up and Below in ons assortiment opgenomen.

    Ik ben erg benieuwd naar jouw opnames. Leuke blog btw!

    gr,

    Ruerd (Marketing Karper)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Hey Ruerd alles goed…leuk om van je te horen! Ben ook erg benieuwd naar het resultaat! Afwachten maar!!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.