Carptube.com! Alle Karperfilmpjes op rij!

carptubeWil je echt alles zien? Stop dan met zoeken op Youtube! Hoezo? Ik zal je vertellen hoezo! Ten eerste staat er op YT meestal meer rommel dan dat je echt iets kan vinden van hoogwaardige kwaliteit als het op filmpjes over karpervissen aankomt. Niet lullig bedoeld maar van die schokkende, trillende filmpjes die door een doorgesnoven gabber, met het mobieltje, zijn gemaakt van één of andere knol zijn nu éénmaal niet echt boeiend.

Ten tweede heb je dan eindelijk wat gevonden dan staat het voor de helft er op. Zowel qua tijdsduur als de gevangen vissen zelf. Ja, mis je nog het einde of juist het stuk wat jij graag had willen zien! Zie hier de oplossing:

www.carptube.com

De site waar je echt de meest interessante karperfilmpjes terug kan vinden die overigens allen van uitstekende kwaliteit zijn. Filmpjes van b.v. Rainbowlake, Frank Warwick en nog veel en veel meer! Carptube is gratis maar je moet je zelf wel even inschrijven/registreren. Dan kan je namelijk ook meteen jou filmpjes uploaden. Veel kijkplezier!

Lees ook:Karpervissen in Frankrijk: Met Visvakanties.nl naar Negreloube!
Lees ook:Knoop dit in je oren!
Lees ook:Vooruitblik Spiegel magazine 25 – Oktober 2010!
Lees ook:Karpermeer te koop!
Lees ook:WTF: 1415 kilo Karper vangen in 96 uur!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.