Ultima ook aanwezig in Utrecht!

power_carp_productAfgelopen vrijdag kreeg ik te horen van onze “Coach” Ruud Hageman dat Ultima, onze gezamenlijke sponsor, ook aanwezig zal zijn op de aankomende beurs in de Utrechtse Veemarkthallen. Nou zou ik hier sowieso al te vinden zijn om ook Sportvissen.blog.nl nog meer te promoten. Maar goed nu dus dubbel de reden om aanwezig te zijn en de bezoekers ook over Ultima het één en ander te vertellen!

Bijvoorbeeld over de onverwoestbare hoofdlijn variant genaamd Power Carp! Een lijn die mij nu al aardig wat knappe vis heeft opgeleverd en echt oer- en oersterk genoemd mag worden! De Ultima Consultants zoals Sjoop Kobus, Koos Walters, Ardy Veltkamp, Roald Borgman en natuurlijk mijn persoon zelf zijn één of meerdere dagen van de drie aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de Ultima producten, het uitwisselen van gedachtes hier over of gewoon voor een gezellig l*l-praatje!

Utrecht wordt in ieder geval weer een toffe beurs die zeker heel wat te bieden zal hebben op het gebied van Sportvissen en alles daar om heen! Dus ben je in de gelegenheid om te komen zet het dan nu direct in je agenda!

Vrijdag 6 t/m Zondag 8 November in de Utrechtse Veemarkthallen!

Tot dan!!

Lees ook:Hengelsportbeurs Utrecht staat voor de deur!!!
Lees ook:Sportvissen.blog.nl ook op Utrecht!
Lees ook:Topvisser.nl: Volop primeurs op Hengelsport en Visbotenbeurs!
Lees ook:Hengelsportbeurs Utrecht 6 t/m 8 November.
Lees ook:Ultima klaar voor 2011!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.