Felix gaat voor No.300 van 2009!

IMG_2137Ja, vandaag als afsluiter maar weer eens een blog over mijn persoon zelf! Ik moet natuurlijk ook als dagelijkse blog-schrijver hier mijn gezicht laten zien! Iets wat ik steeds vaker te horen krijg en blijkbaar ook goed scoort! Althans als ik zo nu en dan de blog statistieken daar op na speur! Maar goed iets wat mij nog steeds niet naast de spreekwoordelijke schoenen doet lopen!

Nee, dat zeker niet en dat zal ook nooit gaan gebeuren! Al heb ik af en toe zo wel mijn bedenkingen over andere mensen om mij heen! Mensen met een iet wat te grote bek en die voor de rest eigenlijk weinig waar maken! Maar ook daar ga ik nu niet deze blog aan bevuilen! Nee, daar ga ik morgen eens een fijne column over schrijven ook hier op Sportvissen.blog.nl! Hou dat dus voor morgen in de gaten! Natuurlijk wordt die column ook hier als een blog gepubliceerd! En wat betreft de titel van vandaag zal ik ook nog even een korte uitleg geven! De schone Karper op de foto is niet nummer 300 van dit jaar! Nee, dat niet ook al scheelt dat zeer weinig! Nee deze blog is nummer 300! Sinds dat ik dik drie maanden geleden begonnen ben hier was vandaag dus nummertje driehonderd aan de beurt!

Iets wat dus betekend dat ik in dik negentig dagen driehonderd blogs geschreven hebt! Juist omgerekend zijn dat dus per dag meer dan drie stuks! Iets wat nu ook behoorlijk zijn vruchten begint af te werpen. Een gegeven wat aan de bezoekersaantallen ook goed is te merken. Elke maand heb ik tot zo ver toe kunnen dubbelen en ik verwacht voor het einde van het jaar rond de 20.000 bezoekers te zitten per maand!

Precies! Het loopt dus lekker! Iets waar ik wel…eerlijk gezegd…behoorlijk trots op ben!!

Daarom bij deze ook weer een woord van dank aan jullie die elke dag mijn blogs lezen! Thanks for the support! Tot morgen maar weer en een fijne Zondagavond toegewenst vanaf deze kant!

Lees ook:Meer dan 1900 blogs op Sportvissen.blog.nl!
Lees ook:Poll: Moet VisTV zo blijven als het nu is of totaal veranderen!?
Lees ook:Aftellen maar…Op naar 2010!
Lees ook:Op bezoek in de grootste Karpershop van Belgrado!
Lees ook:Sportvissen.blog.nl bestaat bijna drie jaar!

2 reacties op “Felix gaat voor No.300 van 2009!

  1. Angelique

    ¡Goed gedaan, jochie!

    Heb je eigenlijk nog wel tijd om te vissen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Bedankt Annie…en uiteraard zat tijd om te vissen….het wordt nu echt bijna een soort van mijn “werk!” Ben ook in onderhandeling op dit moment met wat grote namen die wel brood in ome felix zien…en twee magazines erbij waar ik voor ga schrijven! Dus ja…allemaal zo gek nog niet….x flix!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.