Afishionado! Hippe Urban “fishy” kleding!

girl-pink-hood-p1Wie dacht dat de sportvisser van nu nog steeds een 65plusser is die in een ketelpak, zuidwester of uitgewoond regenpak rondloopt met een zwaar sjekkie in zijn mond heeft het echt goed mis! Sportvissen is hot! En daarbij hoort natuurlijk ook hippe kleding. En dan kleding die je zowel aan de waterkant kan dragen als gewoon zo in het dagelijkse leven.

De tijd van rondlopen en dan zeker over straat of op een beurs in van die camou-kleding is nu echt wel voorbij! Al blijven er altijd van die aparte figuren tussen zitten. Dat zijn vaak ook de lui waar wij het hardst om lachen als we weer eens op een beurs staan en zo iemand binnen zien komen.

Ja sorry hoor! Maar dat je het syndroom hebt van Rambo 1, 2 en 3 tegelijk daar moet je mij niet mee lastig vallen. Soldaatje spelen deed ik toen ik een jaar of 8 was maar niet meer als je dik in de veertig bent of ouder! Dus de oplossing is dan ook vrij simpel.

olive-beanie-p1Trek iets aan wat normaal is en niet die negatieve aandacht aantrekt waar je jezelf mega mee voor lul zet of kijk eens op de website van Afishionado! Dit merk heeft hier slim op ingespeeld en is met heel wat hippe kleding gekomen voor de sportvisser van nu!

Voor zowel de heren, dames als kids! Gave hoodies, shirts, beanies, tassen en andere accessoires! En er komt nog veel meer uit in de toekomst van dit merk. Niet zo gek want ook iedereen is er laaiend over en al heel wat mensen lopen hier in rond. Sterker nog zelf mensen die niks met vissen hebben op zich vinden het coole kleding!

black-hood-p3

Denk jij er ook zo over neem dan is een kijkje op de website van dit merk! Afishionado zal ook zeker weer op één van de aankomende beurzen te vinden zijn! Zo en nu ga ik zelf eens lekker winkelen. Is even mijn verlanglijstje voor de Sinterklaas alvast wat uitbreiden met een leuke hooded sweather of hippe muts! Kan ik ubercool de Winter in!

www.afishionado.co.uk

Lees ook:Afishionado Fashion Show op Carpeventt!
Lees ook:OCD: Urban Karper-kleding met hippe designs!
Lees ook:Bruno Medou sluit zich aan bij Diem-Karper-Army!
Lees ook:Diem Girls! Dé Fish & Chicks die het hem doen!
Lees ook:House of Carp & Diem ook aanwezig op Carp 2011!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.