De mooiste Karper van 2010 wedstrijd!

19853_103843666302191_100000296735922_98406_4246502_nSoms krijg ik foto´s onder mijn neus van ware plaatjes van Spiegelkarpers en allerlei “varianten“ daar op!

Ik laat bewust even de rijen- en volschubkarpers weg al zijn dat natuurlijk ook prachtige vissen om te zien en te vangen! Anyway de vis op de foto is een goed voorbeeld van wat ik bedoel. Deze vis is als het ware van alles wat! Zeker een Spiegelkarper in eerste opzicht. Ook bijna volledig beschubd maar geen volschub en zie daar ook een aantal spiegels op een rij maar A la, zoals de Belgen zeggen, geen Rijenkarper!

Toch blijft het wel een Karper van werkelijk ongekende schoonheid en echt een vis waar je U tegen zegt! Gewoon perfect! Heb je nou ook eens een dergelijke vis gevangen die gewoon echt puntje gaaf is stuur deze dan in! Zo ding je automatisch mee naar één van de prijzen!

Wat ga ik namelijk nou weer doen!? Bij deze wil ik er een ware wedstrijd van maken. Dus geen miss holland, beste gezinsauto of goedkoopste supermarkt! Nee de mooiste Karper van 2010 gaan wij gewoon HIER uitroepen! En nog iets iedereen mag meedoen maar ook iedereen is lid van de Jury!

Zodra er voldoende inzendingen zijn worden er eerst een aantal selecties gemaakt en dan komen de uiteindelijke finalisten in een Poll waar iedereen, tot aan de sluitingsdatum, op kan stemmen!

Lijkt mij een eerlijk en strak plan!

Bij deze zou ik zeggen kom maar op! Natuurlijk zijn schubs, ghosties, kois, rijen, leder, volschub en graskarper ook welkom! Eventueel nog een kort verhaaltje waarom nu juist dat jouw mooiste karper is mag erbij maar hoeft niet!

Het spreekt voor zich dat je vangst niet van 2010 hoeft te zijn! Ik denk zeg het toch maar even….

De prijzen worden beschikbaar gesteld door Dynamite Baits, Ultima en Prologic en bestaan uit o.a. aas, tackle & onderlijnmateriaal!

Foto´s aub in hoogste resolutie en onbewerkt mailen naar:

[email protected] onder vermelding van: De mooiste Karper!

Lees ook:De mooiste karperfoto van René!
Lees ook:Eerste Karper van 2010 en wat voor één!
Lees ook:Mooiste karperfoto-wedstrijd van 2010 update!
Lees ook:Prijsvraag: De mooiste Karperfoto van…
Lees ook:De mooiste Karper van…Wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.