Sportvissen.blog.nl Druk bezocht!

IMG_2121Het is alweer even terug dat ik mij in deze positie bevond, zie foto, maar dat neemt niet weg dat de lol om het vissen minder wordt.

Zo ook is het met het schrijven van mijn dagelijkse blogs hier op Sportvissen.blog.nl! Nog steeds ben ik hier elke dag super enthousiast mee bezig en krijg ik werkelijk mega veel reacties. Zowel uit binnen- als buitenland. Echt gaaf. Afgelopen maand was tot nu toe ook de beste maand qua bezoekers. Waarschijnlijk komt het ook door het slechte weer dat er misschien wat meer vissers achter de PC kruipen? Al kan het natuurlijk sowieso nooit kwaad om een beetje te weten wat er speelt in het sportvisserswereldje.

En waar anders dan hier kan je dat uitstekend elke dag even doen. Ik mag toch best een beetje reclame maken? Anyway via deze weg weer een woord van dank naar alle lezers!

Blijf scherp!

Lees ook:250 praktische tips voor de Karpervisser van nu!
Lees ook:Volop Roofvisnieuws Oktober 2010!
Lees ook:Bedankt namens Sportvissen.blog.nl!
Lees ook:Karper-foto´s uit de oude doos!
Lees ook:Klinik….Ja of Nee?

2 reacties op “Sportvissen.blog.nl Druk bezocht!

  1. Gerard Schampers

    wij zijn importeur van Cargo elektrische vistrolleys, om de prijs betaalbaar te houden leveren wij deze uitsluitend via ons webwinkel, hengelsport winkeliers kunnen een kortingscode aanvragen waardoor ze een commissie ontvangen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Gerard bedankt ook voor de tip. Klinkt reuze interessant!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.