Nieuwe Karper-Shop net over de grens!!

JWJoris Wouters(foto) en Lily Moonen zijn al lang geen onbekenden meer in het Karperwereldje. Natuurlijk ten eerste bekend om het vangen van vele zwaargewichten tot aan Engelse vijftigers toe en uiteraard ook beiden van het Nash-Team!

Maar er valt dus meer HOT-nieuws te melden want Joris en Lily zijn namelijk, na jaren in een soortgelijke winkel te hebben gewerkt, hun eigen Karper-shop begonnen. En wat voor één! Juist een winkel waar je als hedendaagse karpervisser ogen en oren tekort komt. Het assortiment is echt puur en alleen voor Karper en daarom zo breed dat je echt alles er kunt vinden.

Aanstaand weekend is de grote opening op 20 & 21 Februari. Hier zal natuurlijk tegelijkertijd een klein feestje aan worden gekoppeld. Twee leuke dagen met gastsprekers, kortingen en een hapje en een drankje!

Oh ja en voor de lekkerbekken die uit Holland een kijkje gaan nemen alvast een goede tip: Als er nog iemand hongerig mag zijn er zitten geloof ik 5 frietkotten in dezelfde straat. En geloof mij er gaat niks boven een bezoekje aan de Belgische Snackbar…

De Karper-shop van Joris & Lily luistert naar de naam Carptackle-shop en kun je vinden, net over de grens richting Antwerpen, in het plaatsje Merksplas!

Bij deze nog een kleine greep uit het assortiment en het adres!

Nash Tackle, FOX, Delkim, Trakker, Aqua, Dynamite, ESP, JRC, Daiwa, Shimano, Korda, Solar, Carp alley, PB, Diem (karperkleding), Enterprise, Atropa, Snaggerz, ACE, Matrix, Sonu baits, Gardner, TNT, Gamakatsu, Vision baits, UCP, Strategy, Arca, Coleman, Petzl, Spro, Reuben heaton, Atropa, Berkley, Bifa, Carp spirit, Bait tech , Abu garcia, CC Moore en meer…

Adres:

Carptackle shop!
Vaarstraat 25 bus 10
2330 Merksplas (Belgie)
Tel:0032/14.70.64.30

www.carptackleshop.be

Lees ook:Filmpjé: Carp Tackle Shop van Joris & Lily!
Lees ook:Hengelsport Utrecht: Hart van Nederland!
Lees ook:Prijsvraag: Karper-Magazine & Sportvissen.blog.nl!
Lees ook:Karper-prijsvraag: Win een shirt & DVD!
Lees ook:Reminder: Karper-magazine geeft shirts en DVD’s weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.