Primeur: Nieuwe Ultima Website Online!

fishingZo weer eens tijd voor een ouderwets Zaterdag-primeurtje! Gisteren kreeg ik via het kantoor in Engeland een mail binnen dat de nieuwe website een feit was.

De website van Ultima! Fabrikant en leverancier van allerlei hoofdlijnen en toebehoren.Uiteraard is Ultima ook mijn sponsor en zat ik dus direct al op de site voor dat ik de bewuste mail had uitgelezen.

Er zijn namelijk wel een paar handige dingetjes om te weten, van te voren, voor dat je ook meteen “blind“ klikt. Zo is de site nog niet helemaal af en komt er ook, in April, een site voor de Benelux aan vast. Hier zal ik o.a. ook mijn steentje aan bijdragen samen met mannen zoals Koos Walters, Bert Teuben en natuurlijk de andere gasten uit het Team!

Wat valt er nog meer te vertellen? Je kan je ook nog registreren inderdaad en zo op de hoogte worden gehouden en tevens delen van de site bezoeken die voor niet geregistreerde bezoekers ontoegankelijk zijn. En verder natuurlijk het aanbod bekijken, de laatste vangsten, de merchandise en meedoen aan eventuele prijsvragen & wedstrijden.

Al met al zat reden om nu al naar de site van Ultima te surfen…

www.ultimauk.com

Half April komt Ultimabenelux.nl Online maar daar hou ik je hier zeker van op de hoogte!

Lees ook:KWO: Ultima lanceert Nieuwe Websites!
Lees ook:Ultima website Benelux volop online!!
Lees ook:Ultima: Pure Power Fluorocarbon hoofdlijn! Extra zacht & soepel!
Lees ook:Met Carpfeeling de Winter door! 10 Koude Karpertips!
Lees ook:Carpfeeling.com een knappe website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.