Sportvis-seizoen 2010 van start! Get out there!

Viewtje!Foto´s als deze doen mij wegdromen naar een week of langer aan de waterkant. Heerlijk met je hele rataplan ouderwets aan het water bivakkeren.

Al is het op dit moment helaas nog niet zover en worden er meer uurtjes en op de dag zelf gevist. Dit ook natuurlijk vanwege het Nachtvisverbod wat op veel wateren, in NL, geldt buiten de toegestane periode van de maanden Juni, Juli & Augustus.

Iets wat voor mij ook de reden is om al in het begin van het jaar, in ieder geval voor die periode in NL begint, al wat trips in het buitenland te vissen. Hier kan je namelijk wel, met de nodige vergunningen, nachtvissen en uiteraard zoveel nachten achtereen als dat je kan! Ik zeg expres kan omdat als het begint te lopen ga ik niet naar huis als ik er nog één of twee nachten aan kan plakken!

Gelukkig heb ik al wat leuke “uitjes“ op de agenda staan. Iets waar ik echt naar uitkijk! Want ook al is die Winter nog niet helemaal voorbij de Lente staat duidelijk aan de voordeur te kloppen. Op de meeste plassen, putten en vaarten is het ijs verdwenen. Inmiddels heb ik ook al de eerste roof-, karper- en zelfs vliegvissers gesignaleerd.

Al met al kun je dus wel zeggen dat het Seizoen van start is gegaan. Pak dus die spullen uit de schuur of van zolder. Kijk het allemaal na en zorg dat je up to date bent en…

GET OUT THERE!

Lees ook:Kick Off: Sportvis-Seizoen 2010!
Lees ook:Weg met die winter!
Lees ook:Wrakvissen in de Winter!
Lees ook:Super Brasem & Vissen vanuit de achtertuin!
Lees ook:Preview: Beet magazine november 2011!

3 reacties op “Sportvis-seizoen 2010 van start! Get out there!

  1. Leen

    nachtvisverbod?? hier in het hoge noorden mag het gewoon 365 dagen per jaar!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Das geen Nederland meer waar jij woont leen…

        /   Beantwoorden  / 
  2. Leen

    nee, eigenlijk is dit nog een ontwikkelingsland, ik moet nu even weg want bij het huis van het stamhoofd komt unicef voedsel uitdelen!! latah

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.