Prijsvraag: De Geksté Visfoto!

koud heMaandagochtend brengt soms inspiratie! Zo ook vandaag. De laatste prijsvraag is hier namelijk goed ontvangen en daar kan nu ook op gestemd worden.

Je kan trouwens in de Poll op twee mensen tegelijk stemmen. Een stem voor de mooiste schub en een stem voor de mooiste spiegel! Maar terug naar de “inspiratiebron!“ Een tweede prijsvraag kan dus niet uitblijven. Bij deze kan je nu jouw gekste visfoto insturen. Dus met gekke bekken, mutsen, maskers, compleet verkleed, rare poses en noem maar op. Het kan niet gek genoeg. Uiteraard wel altijd met de veiligheid van de bewuste vangst voorop gesteld.

Nou valt deze foto nog mee en heb ik ze hier in het archief nog wel een slagje maffer! Deze foto´s van o.a. de KM(karpermaffia)Hyves zal ik ook komende weken posten als eventuele deelnemers. Aan het eind van de rit wordt dan alles weer verzameld en daaruit komt een selectie waar iedereen, d.m.v. een poll, op kan stemmen. Diegene die daaruit komt met de meeste stemmen is automatisch op de sluitingsdatum, van de Poll, de onbetwiste visgek & winnaar! De hoofdprijs wordt door Shimano beschikbaar gesteld en is zeer zeker de moeite waard om mee te doen!!

Dat wordt lachen….

Insturen mag naar: [email protected] onder vermelding van: De Geksté!

Lees ook:Selectie Prijsvraag mooiste Spiegelkarper!
Lees ook:Al gestemd? Prijsvraag: De mooiste Karper van…
Lees ook:Selectie Prijsvraag mooiste Schubkarper!
Lees ook:Stemmen op De Geksté Visfoto-Prijsvraag!
Lees ook:Stemmen op De Geksté Visfoto-Prijsvraag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.