Blog Nummer 1000 op Sportvissen.blog.nl!!

Afbeelding 276Ja, het is wat! 1000 blogs in één jaar tijd! Vandaag dus mijn duizendste blog hier op Sportvissen.blog.nl!

Een bewogen jaar waarin veel is gebeurd voor mijzelf en waarin ik ook weer een hoop heb (bij)geleerd. Na vier jaar de overstap naar andere sponsors, het schrijven voor nog meer magazines in binnen- en buitenland en diverse trips naar verre oorden.

En dan nog elke dag mijn blogs hier natuurlijk. Iets waar ik veel plezier aan beleef en hopelijk nog lang kan voort zetten. Sportvissen.blog.nl loopt als een trein en de bezoekersaantallen liegen er niet om! Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat deze site tot de top drie meest bezochte websites hoort door( en voor )sportvissers! Nou zijn de karper gerelateerde blogs de meest bezochte en komen die ook het meeste voor. Maar goed dat heb je als een karpervisser de blogs schrijft…

Toch zijn er geen klachten wat betreft de veelzijdigheid van deze site en daarom zal ik ook op deze voet en in deze trend verder gaan. Nog één kleine huishoudelijke mededeling: Komende weken kan het zijn dat er wat minder “aanbod” is door dat ik een verhuizing voor mijn kiezen krijg maar uiteraard kan je elke dag iets verwachten!! Voor nu wil ik een ieder hier bedanken voor de support, reacties en ik zou zeggen…

“Blijf scherp! Blijf lezen!”

Lees ook:Aftellen naar de 3000 blogs!
Lees ook:Bedankt namens Sportvissen.blog.nl!
Lees ook:Sportvissen.blog.nl rules met 2000 blogs online!
Lees ook:Wegens succes verlengd!
Lees ook:Internationale Karperfoto´s op Sportvissen.blog.nl!

3 reacties op “Blog Nummer 1000 op Sportvissen.blog.nl!!

  1. karpermars

    Flixie..gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal….ik lees ze nog steeds met plezier kerel…..Keep up the good work !

    Groeten Mars

      /   Beantwoorden  / 
  2. Felix

    Nog bedankt voor de felicitaties heren…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.