Snoek bijt visser!

Weer een filmpje die zowel leerzaam als lachwekkend is! Blijkbaar heeft de visser in dit filmpje ook meer verstand van het vissen op zich dan het terugzetten zonder “kleerscheuren!” Ten eerste kan je een snoek best wel heen en weer halen om zo weer wat water door de kieuwen te laten stromen. Maar dit doe je niet met je handen zo dicht bij de bek! “Lullo!” De herhaling is het meest smakelijk….vooral de pijnkreet die je hoort in slowmotion! Sorry hoor maar dit is gewoon vragen om problemen!!

Lees ook:Nat pak voor karpervisser!
Lees ook:Nederlandse Meter-Snoek van 115CM!
Lees ook:IJsvissen op Grote Snoek. Te GeK!
Lees ook:Witte Haai Vs. Surfdude!
Lees ook:Speciale uitgave Karper-magazine: 150 vragen over Karpervissen nu verkrijgbaar!

5 reacties op “Snoek bijt visser!

  1. Danny

    Sorry hoor, maar je hebt het helemaal verkeerd gezien. Deze beste man heeft een mooie vlagzalm gevangen en probeert deze weer netjes terug te zetten. Vervolgens klapt er een dikke snoek op.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maus

    hahaha snoek of vlagzalm ik vind het lastig te zien maar in seconde 53 in het filmpje heeft ie het volgens mij over een slibtong maarja mijn Zweeds (fins, noors of deens) is niet meer wat het nooit geweest is.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Felix van der Marel

    Haha die Maus! En Danny bedankt voor de tip! Vond het al zo’n “rare” snoek! Maar goed hoe je het ook wendt of keert: “Het blijft een snoek die de arme drommel uiteindelijk in zijn donder bijt!” En met me eens dat als het wel een snoek, die hij terugzette, dat je dat in ieder geval dan niet zo doet! By the way hij houdt ook zijn duim wel heel smakelijk gebogen richting die snoek die hem te grazen nam! Vraag mij dan ook af of het nou die vlagzalm was waar die bijtgrage snoek op afkwam of die duim die lekker door het water heen zwierde! hahaha…..Blijft “smakelijk” grappig!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rootje

      Tja, pech voor de visser. Maar ook pech voor de vissen. Het idee dat je vis (snoek) heen en weer moet bewegen om ze te laten bijkomen is fout. Simpelweg in het water houden is beter dan ‘oppeppen’: na dit oppeppen krijgen ze een terugslag. Op eigen kracht laten wegzwemmmen duurt misschien iets langer, maar wat zijn die paar seconden van jouw tijd op de levensduur van een snoek.

        /   Beantwoorden  / 
  4. Felix van der Marel

    Mooi antwoord Rootje! Bedankt voor de tip en idd wat zijn die paar seconden! Elke vis dient, ongeacht gewicht en grootte, met respect behandeld en terug gezet te worden!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.