Karpers met Namen:”Supermario!”

supermario21[1]Vorige week wist ik nog een knappe vis met een naam te vangen. Een schubkarper genaamd Geert. Juist vernoemd naar Geert Wilders. Vraag nou niet waarom want dat is echt een lang verhaal…

Wel is het een vis met potentie om te groeien. Dat is in ieder geval één vergelijking tussen deze Geert en de echte! Op de foto links zie je een bekende vis uit België.

Supermario!

Dit is een redelijk gedateerde foto die ik al jaren in een mapje hebt staan op de computer en altijd tot mijn verbeelding is blijven spreken. Wat een vis! Hoe zou het nu met Supermario gaan? Wat weegt die nu? Leeft die uberhaupt nog? Vragen die je jezelf gaat stellen bij grote vissen. Zeker als je er zelf op vist. Hiermee bedoel ik dit soort afgesloten wateren met waar de vissen namen hebben. Je gaat ze bijna als mensen behandelen. Althans zo wordt er wel vaak over gepraat.

Een voorbeeld…

“Is de kromme nog gezien deze week?” Nee die laat zich niet zien maar Sjaak had wel de Lange en Pareltje op topgewicht te pakken!”

Nou is dit recht uit mijn duim gezogen maar zo wordt er dus echt gepraat. En ja ik maak me zelf er ook schuldig aan. Gekke lui die karpervissers…

Binnenkort meer Karpers met namen hier op Sportvissen.blog.nl! Vissen met een verhaal…

Stay focused en blijf lezen. Dat kan nooit kwaad zoals je weet! Ik ben weg mensen….de Karpers roepen mijn naam…

Alweer!

Lees ook:Filmpjé: Geert Ooms vangt schubkarper “The Big One!” op 38,7 kilo!
Lees ook:Karpers met gekke namen!
Lees ook:Geert Wilders & Marokko Karpers! “Das lachen!!“
Lees ook:Filmpjé: 141 Karpers tijdens weekje Frankrijk!
Lees ook:Karpers met namen: Nookie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.