Nieuw Savage gear Kunstaas voor 2010!!!

new fourplaySave the best for Last! Inderdaad de meest succesvolle kostganger binnen het Savage Gear assortiment is het fourplay-model!

Een model wat zich afgelopen twee jaar keihard heeft bewezen in zo´n beetje elk land ter wereld. Waarschijnlijk ook het model wat tot nu toe de meeste vissen de kant op heeft gekregen! En ja ook deze variant komt begin 2010 in drie nieuwe gepimpte versies uit!

Voor nu de afsluiter van vandaag en weer een ware primeur hier op Sportvissen.blog.nl! De enige site waar je elke dag het LAATSTE nieuws als EERSTE geserveerd krijgt!

Lees ook:Nieuw van Dynamite Baits voor 2010!
Lees ook:Nieuw Wereldrecord Karper op Rainbowlake over de 100Pond!!
Lees ook:Nieuw Savage Gear-kunstaas voor 2010!
Lees ook:Het nieuwe Karperboek van Ali Hamidi!
Lees ook:Filmpjé: Mega Meerval! 218cm-160pond!!!

8 reacties op “Nieuw Savage gear Kunstaas voor 2010!!!

  1. Daniel

    Hoi Felix,

    Als groot liefhebber en gebruiker van de Savage Gear producten (kunstaas,hengels, enz)kan jij mij ook vertellen wanneer de nieuwe catalogus online komt en wanneer deze producten in de winkels worden verschaft?

    gr,

    Daniel

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Beste Daniel, ik kan je dat helaas niet vertellen aangezien ik daar weinig zicht op heb….Zal het is aan Mads Grossel vragen…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Daniel

        Hoi Felix,

        Bedankt voor je reactie. Net zoals die Engelse roofvisser Phil Blakey gebruik ik ook alleen maar Savage Gear. Aardige vent btw, ik mail geregeld met hem over ervaringen en nieuwtjes Als je t zou willen vragen, heel graag. Heb je zelf wel ns wat geprobeerd van SG of ben je die hard karper?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Felix van der Marel

          Ja SG is en blijft knallen Daniel…Ik heb zelf echt alles ervan maar doe er nog steeds te weinig mee…hopelijk aankomende winter eens goed aanpakken….

            /   Beantwoorden  / 
  2. Daniel

    Ja, dat zal best als t je sponsor is… Ik sponsor nu SG in plaats van andersom ;-) Maar ben er zeker over te spreken. Ben begin dit jaar ermee begonnen en was gelijk verkocht. Prijs kwaliteit is erg goed en t vangt gewoon! Dus als je nog eens tijd hebt, zou ik zeker eens een 4play of Deviator te water laten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Ik vis nog steeds met en voor SG ja maar daar moet je jezelf ook niet teveel bij voorstellen. Ik zou wel een keer graag een artikel er over willen schrijven….keer wat anders als een karper-artikel….maar dan meer iets met aasvissen e.d. ipv kunstaas….

        /   Beantwoorden  / 
  3. daniel

    Het is maar een kleine stap toch naar een sardine in de takel hangen en je hengel in de steunen leggen? ;-) Zeker effectief ook als t koud word.
    Heb je misschien een idee waar ik de dvd Savage Viking expedition kan bemachtigen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Volgens mij verkoopt BHC in Breda de DVD´s….ook online meen ik….En ja die Sardine gaat er zeker aan deze winter…toch is proberen…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.